ΑΣΙΑ»ΙΑΠΩΝΙΑ|ΑΣΙΑ»ΚΙΝΑ

15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΙΝΑ - ΧΟΝΚ ΚΟΝΚ - ΙΑΠΩΝΙΑ

Τιμή (από):2200.00

                                 07/06, 21/06,

05/07, 21/07,

02/08, 03/08, 05/08, 07/08, 09/08, 12/08, 16/08, 06/09, 16/09,

11/10, 25/10

    Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, όπου θα γευτούμε την πάπια του Πεκίνου και άλλες λιχουδιές. Διανυκτέρευση.. Δείπνο. Διανυκτέρευση. σε κωνικούς λόφους γεμάτους από σπήλαια με φαντασμαγορικό διάκοσμο από σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Το πιο διάσημο σπήλαιο, αυτό του Καλαμένιου Αυλού, θα επισκεφθούμε στην απογευματινή μας ξενάγηση. Δείπνο. Διανυκτέρευση. κατευθυνθούμε στη Χιροσίμα. Διανυκτέρευση.

    ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ : 1700 € (ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 400 €)

ΦΟΡΟΙ - ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ : 50 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομ. θέσης Χονγκ Κονγκ-Τόκυο
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4 *
 • Πρωινό, δείπνο καθημερινά
 • Εισιτήρια bullet train για τις εσωτερικές διαδρομές της Ιαπωνίας
15 ΗΜΕΡΕΣ

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΚΙΝΟ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πεκίνο μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΚΙΝΟ

Άφιξη στο Πεκίνο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΚΙΝΟ

Ολοήμερη γνωριμία με τα μνημειώδη αξιοθέατα του Πεκίνου: Ναός του Ουρανού, γιγαντιαία πλατεία Τιεν - Αν - Μεν και Απαγορευμένη Πόλη που σήμερα έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο μουσείο. Δείπνο και αμέσως μετά μπορούμε να παρακολουθήσουμε προαιρετικά παράσταση της Όπερας του Πεκίνου. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΚΙΝΟ

Ολοήμερη εκδρομή στο διάσημο Σινικό Τείχος, που είναι το μοναδικό ανθρώπινο κατασκεύασμα που φαίνεται από τη Σελήνη με γυμνό μάτι, καθώς και επίσκεψη του σπουδαιότερου από τους 13 αυτοκρατορικούς τάφους της δυναστείας των Μινγκ, που βρίσκονται σε γειτονική κοιλάδα. Επιστροφή στο Πεκίνο.

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΚΙΝΟ - ΞΙΑΝ

Aναχώρηση για μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Κίνας, το Ξιάν. Η θέση της στον εμπορικό άξονα Ευρώπης-Ασίας συνέβαλε πολύ στην ανάπτυξή της

6η ΗΜΕΡΑ: ΞΙΑΝ

Πρωινή επίσκεψη στην Παγόδα της Μικρής Χήνας, το σήμα κατατεθέν της πόλης. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τους περίφημους πήλινους στρατιώτες του αυτοκράτορα Τσιν-Σι-Χουάνγκ καθώς επίσης και το νεολιθικό οικισμό Ντάμπο που είναι 4.000 ετών. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΞΙΑΝ - ΣΑΓΚΑΗ

Πτήση για Σαγκάη, η οποία μετά τους πολέμους του οπίου και τις περίφημες παραχωρήσεις που προκάλεσαν την αθρόα εγκατάσταση ξένων, έγινε μια από τις πιο αμαρτωλές πόλεις της Ασίας.Η ξενάγηση περιλαμβάνει τον πανέμορφο Κήπο του Μανδαρίνου, το μοναστήρι με το ιερό άγαλμα του Βούδα από Jade, την κεντρική εμπορική λεωφόρο Νανζίν, την περιοχή του Μπαντ με τα ευρωπαϊκά κτίρια καθώς επίσης και επίσκεψη στο κατάστημα Φιλίας, το μεγαλύτερο απ΄ όλα τα καταστήματα αυτής της σειράς. Δείπνο. Δ/ση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΓΚΑΗ

- ΣΟΥ ΤΣΟΟΥ

Ολοήμερη εκδρομή στην γραφική πόλη Σου Τσόου που φημίζεται για τα πολλά κανάλια της. Κρουαζιέρα στο μεγάλο κανάλι, επίσκεψη στους κρεμαστούς κήπους και το Tiger Hill. Το απόγευμα επιστροφή με τραίνο στην Σανγκάη. Δείπνο, διαν/ση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΓΚΑΗ - ΓΚΟΥΙΛΙΝ

Πτήση για το μαγευτικό Γκουιλίν που είναι κτισμένο ανάμεσα

10η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΟΥΙΛΙΝ

Ολοήμερη εκδρομή με ποταμόπλοιο κατά μήκος του ποταμού Λιγιάνγκ μέσα από τοπία μοναδικής ομορφιάς. Γεύμα στο πλοίο. Η εκδρομή καταλήγει στο γραφικό χωριό Γιανγκ Σούο απ΄ όπου θα επιστρέψουμε στο Γκουιλίν οδικώς. Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΓΚΟΥΙΛΙΝ - ΚΑΝΤΩΝΑ

Πτήση για Καντώνα, το σπουδαιότερο οικονομικό και πνευματικό κέντρο της Νότιας Κίνας. Γύρος πόλης (Μαυσωλείο του Σουν Γιατσέν, νησίδα Σάμιαν στο Μαργαριταρένιο ποταμό που διασχίζει την πόλη, μνημείο των 72 Μαρτύρων κλπ.) Δείπνο. Διανυκτέρευση.

12η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΝΤΩΝΑ - ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Αναχώρηση με το τρένο για Χονγκ Κονγκ, που αποτελεί το μεγαλύτερο οικονομικό και δημογραφικό φαινόμενο της ΝΑ Ασίας. Άφιξη στη χερσόνησο του Καουλούν και αφού περάσουμε από το υποβρύχιο τούνελ στο νησί του Χονγκ Κονγκ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.   Δ/ση.

13η ΗΜΕΡΑ: ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Θα περιηγηθούμε στα αξιοθέατά του και θα χαρούμε το πανόραμα της πόλης από την κορυφή Βικτόρια. Δ/ση.

14η ΗΜΕΡΑ: ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό ελεύθερο για την πλούσια αγορά της πόλης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Αθήνα. 

15η ΗΜΕΡΑ: Άφιξη στην Αθήνα, τέλος της εκδρομής.

   ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 

με QATAR           2200 ΕΥΡΩ

                      με SINGAPORE          2300 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 550 ΕΥΡΩ

ΦΟΡΟΙ - ΒΙΖΑ - ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ : 300 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ευθ. Interamerican, ΦΠΑ.

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Singapore Airlines
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία πολυτελείας σε δίκλινα δωμάτια με ντους
 •  Πρωινό buffet και δείπνο καθημερινά εκτός από το Χόνγκ Κόνγκ που είναι μόνο με πρωινό. 
 • Μεταφορές και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 •  Ασφάλεια Επαγγ/τικής Αστ.
 • Τοπικοί Ξεναγοί, Αρχηγός/Συνοδός του Γραφείου μας

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Για την έκδοση της βίζας της Κίνας απαιτείται το διαβατήριο με μια πρόσφατη φωτογραφία.

 ΕΠΕΚΤΑΣΗ 7 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

 

ΜΕ ΤΟΚΥΟ, ΚΑΜΑΚΟΥΡΑ, ΝΙΚΚΟ, ΚΥΟΤΟ, ΧΙΡΟΣΙΜΑ 

13η ΗΜΕΡΑ: ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ - ΤΟΚΥΟ

Πρωινό ελεύθερο, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, Τόκυο.

14η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΚΥΟ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΚΟΥΡΑ

Γύρος πόλης κατά τη διάρκεια του οποίου θα δούμε εξωτερικά τα Ανάκτορα, το Κοινοβούλιο, το οικονομικό κέντρο, την Αριστοκρατική Συνοικία της Γκίνζα, το ναό προς τιμήν του αυτοκράτορα Μέιτζ και το ναό της θεάς Κάνον. Το απόγευμα με το τρένο θα κατευθυνθούμε στην Καμακούρα, όπου θα δούμε το ναό με το μεγάλο μπρούτζινο άγαλμα του Βούδα βάρους 100 τόνων. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο Τόκιο αργά το απόγευμα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

15η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΚΥΟ - ΝΙΚΚΟ - ΤΟΚΥΟ

Ολοήμερη εκδρομή με το τρένο στο πανέμορφο Νίκκο, για το οποίο οι Ιάπωνες λένε ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσκεψη των υπέροχων Ναών, χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο Τόκιο το απόγευμα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

16η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΚΥΟ - ΚΥΟΤΟ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Αναχώρηση με το τρένο-βολίδα για το Κυότο, παλιά πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Άφιξη στην πόλη των 3.000.000 κατοίκων και επίσκεψη του περίφημου Χρυσού Περίπτερου, του Ναού Χέιαν και του Βουδιστικού Ναού Σαντζουσαντσέντο. Γεύμα και αμέσως μετά πάλι με το τρένο–βολίδα θα

17η ΗΜΕΡΑ: ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΤΟΚΥΟ

Ξενάγηση της μαρτυρικής πόλης, στην οποία κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έπεσε η πρώτη ατομική (6/8/1945). Επίσκεψη του μνημείου και του Μουσείου για εκείνη την αποφράδα ημέρα καθώς και του μοναδικού κτιρίου που διατηρείται για να μας θυμίζει την καταστροφή που υπέστη η πόλη. Χρόνος ελεύθερος. Νωρίς το απόγευμα επιβιβαζόμαστε στο τρένο-βολίδα και επιστρέφουμε στο Τόκιο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

18η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΚΥΟ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

19η ΗΜΕΡΑ: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα. Τέλος εκδρομής.