ΕΞΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ»ΜΑΛΔΙΒΕΣ

ΜΑΛΔΙΒΕΣ (G)

Τιμή (από):925.00

MΑΛΔΙΒΕΣ 
επιστροφή
  Κοντά στον Ισημερινό σε απόσταση 400 ναυτικών μιλίων νοτιοδυτικά των Ινδιών, διασκορπισμένα στην απεραντοσύνη του Ινδικού ωκεανού, βρίσκουμε τα 1,190 νησιά, που αποτελούν το σύμπλεγμα των Μαλβίδων, που απλώνονται σε μια έκταση μήκους 820 χλμ. Και πλάτους 130. Από το αεροπλάνο τα νησάκια φαντάζουν σαν πολύτιμα πετράδια μπρος στα έκπληκτα μάτια του επισκέπτη. Ο Μάρκο Πόλο αναφερόμενος στα νησιά τα αποκαλεί "τα λουλούδια των Ινδιών".
Περιλαμβάνονται:
Οι τιμές είναι κατ' άτομο και περιλαμβάνουν:
Αεροπορικά εισιτήρια ειδικού οικονομικού ναύλου (περιορισμένες θέσεις), 5-7 διανυκτερεύσεις (συνήθως 5) στο ξενοδοχείο της επιλογής σας, ημιδιατροφή.
Οι τιμές είναι ενδεικτικές και παρακαλούμε να ζητήσετε πληροφορίες για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο & προορισμό που σας ενδιαφέρει από το αρμόδιο τμήμα του Γραφείου μας.

HOLIDAY ISLAND Resort & Spa
Κατηγορία 4*

Τιμή από 955 €

 

PARADISE ISLAND
Κατηγορία 5*

Τιμή από 925 €

 

SUN ISLAND
Κατηγορία 5*

Τιμή από 995 €

Το θέρετρο Sun Island Ari Atoll Maldives είναι το μεγαλύτερο θέρετρο στις Μαλβίδες με όλη την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την κάθε σύγχρονη παροχή που θα απαιτούσε κανείς. Εάν ψάχνετε ένα νησί όπου μπορείτε να απολαύσετε την υπηρεσία μίας πρώτης κατηγορίας ξενοδοχείο και αν επιθυμείτε να διασκεδάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος.