ΑΦΡΙΚΗ»ΑΙΓΥΠΤΟΣ

8 ΗΜΕΡΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟ - ΣΙΝΑ

Τιμή (από):780.00

 

όλο το χρόνο 

ΗΜΕΡΕΣ  8

 

1η ΗΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Αλεξάνδρεια, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου και ταυτόχρονα ένα από τα καλύτερα παραθεριστικά κέντρα της Μέσης Ανατολής. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΚΑΪΡΟ

Γύρος πόλης στη διάρκεια του οποίου θα δούμε μεταξύ άλλων το Σπίτι - Μουσείο του Καβάφη, τη Βιβλιοθήκη, το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη και το Ελληνικό Πατριαρχείο. Αναχώρηση για Κάιρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ : ΚΑΪΡΟ

Γύρος πόλης στη διάρκεια του οποίου θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο με τα αιγυπτιακά αριστουργήματα ηλικίας χιλιάδων ετών και ανάμεσά τους, τους αμύθητους θησαυρούς του Φαραώ Τουτανχαμών, τη Σιταντέλα κλπ. Οι εμπειρίες μας συνεχίζονται με την επίσκεψη των Πυραμίδων του Χέοπος, του Χεφρίνου και του Μυκερίνου στη Γκίζα. Επιστροφή στο Κάιρο και χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στη φημισμένη αγορά Χαλ Χαλίλι. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ : ΚΑΪΡΟ - ΛΟΥΞΟΡ

Πτήση για Λούξορ. Τακτοποίηση στο κρουαζιερόπλοιο. Πέρασμα του Νείλου για να βρεθούμε στη Δυτική Όχθη και στην κοιλάδα των Βασιλέων. Εδώ υπάρχουν περισσότεροι από 60 τάφοι της 18ης, 19ης και 20ης δυναστείας. Επίσης θα επισκεφθούμε το ναό της Χατσεπσούτ και τους κολοσσούς του Μέμνονος. Δείπνο. Διανυκτέρευση στο κρουαζιερόπλοιο.

 

5η ΗΜΕΡΑ : ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Πρωινή επίσκεψη στους ναούς του Καρνάκ και του Λούξορ. Αναχώρηση για Εντφού. Δείπνο. Διανυκτέρευση στο κρουαζιερόπλοιο.

6η ΗΜΕΡΑ : ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Επίσκεψη του ναό του Χόρους, τον τελειότερο και πιο καλοδιατηρημένο ναό στην Αίγυπτο. Πλεύση για Κομόμπο. Επίσκεψη στο ναό του Σομπέκ, αφιερωμένο στο θεό-κροκόδειλο. Πλεύση για Ασουάν. Δείπνο. Διανυκτέρευση στο κρουαζιερόπλοιο.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Ξενάγηση στο Ασουάν (ορυχεία γρανίτη με τον ημιτελή οβελίσκο, παλιό και νέο φράγμα του Ασουάν). Στη συνέχεια με φελούκες θα πλεύσουμε στο νησί Φίλα. Αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στο Αμπού Σιμπέλ (με πούλμαν:75 Ευρώ) . Επίσκεψη των ναών και επιστροφή στο Ασουάν. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΑΣΟΥΑΝ - ΚΑΪΡΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινή πτήση για Κάιρο - Αθήνα. Τέλος εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 780-950 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 250 ΕΥΡΩ

ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

 

Περιλαμβάνονται:

     

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με ντους
  • 7 Πρωινά , 6 Δείπνα και 3 γεύματα (στο κρουαζιερόπλοιο)
  • Κρουαζιέρα στο Νείλο με πλήρη διατροφή
  • Φόροι, ασφάλεια Επαγγ/τικής Αστ. Ευθ. Interamerican, ΦΠΑ
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Βίζα Αιγύπτου
  • Αρχηγός

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ 2 ΗΜΕΡΩΝ

ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΤΟ ΣΙΝΑ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 150-200 ΕΥΡΩ