ΑΣΙΑ»ΘΙΒΕΤ|ΑΣΙΑ»ΙΝΔΙΑ|ΑΣΙΑ»ΝΕΠΑΛ

15 ΗΜΕΡΕΣ ΙΝΔΙΑ ΝΕΠΑΛ

Τιμή (από):1800.00

ΙΝΔΙΑ - ΝΕΠΑΛ: 12 ΗΜΕΡΕΣ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ: 19 ΗΜΕΡΕΣ

 

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΜΙΡ: 15 ΗΜΕΡΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΑΣΧΑ και όλο το χρόνο

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΕΛΧΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Ινδίας. mayun΄s Τοmb, τον πύργο Qutub που είναι από τους αρχαιότερους του κόσμου (1193), την περιοχή όπου βρίσκονται οι Πρεσβείες, τα κυβερνητικά κτίρια, το προεδρικό Μέγαρο, το Κοινοβούλιο και η Πύλη των Ινδιών. θα επισκεφθούμε το Redfort, που είναι κτισμένο από τον αρχιτέκτονα του Ταζ Μαχάλ. Συνεχίζοντας θα δούμε το μνημείο Raj Ghat όπου αποτεφρώθηκε ο Μahatma Ghandi μετά τη δολοφονία του το 1948. Δείπνο. ΔιανυκτέρευσηAmber, το οποίο ήταν μέχρι το 1728 το διοικητήριο της επαρχίας. Το φρούριο βρίσκεται πάνω στον ομώνυμο λόφο στον οποίο θα ανεβούμε πάνω στη πλάτη ελεφάντων. Επίσκεψη του υπέροχου κάστρου με τα περίτεχνα κτίρια. Συνεχίζουμε για τη Τζαϊπούρ, τη “ροζ πολιτεία” , που ιδρύθηκε το 2ο αιώνα μ.Χ. Ξενάγηση της γραφικής πόλης στη διάρκεια της οποίας θα δούμε το περίφημο αστεροσκοπείο, το παλάτι του Μαχαραγιά καθώς και το διασημότερο κτίριο της πόλης το καταπληκτικό Hava Mahal. Δείπνο. Διανυκτέρευση ονομάζεται επίσης και Bhaktaρυr και σημαίνει "αφοσιωμένη πόλη". Ιδρύθηκε το 889 μ.χ. και είναι ένα μουσείο τέχνης του 9oυ αιώνα. Οι βασικές ασχολίες των κατοίκων της πόλης είναι η κεραμική και η υφαντουργική. Επιστροφή στο Κατμαντού το απόγευμα. Δείπνο. Διαν/ση σοκάκια της παλιάς πόλης, θα δούμε τα Παλαιά και τα Νέα Ανάκτορα και θα ανεβούμε στο λόφο με τη Στούπα απ΄ όπου θα έχουμε μια όμορφη θέα της πόλης. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε στο αεροδρόμιο απ΄ όπου θα πετάξουμε για το Δελχί. Δείπνο. Διανυκτέρευση

2η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΛΧΙ

Άφιξη στο Δελχί και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΛΧΙ

Πρωινή ξενάγηση της πόλης στη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Hυ.

4η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΛΧΙ - ΤΖΑΪΠΟΥΡ

Πρωινή αναχώρηση οδικώς για τη Τζαϊπούρ, την πρωτεύουσα του Ρατζαστάν. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το φρούριο .

5η ΗΜΕΡΑ: ΤΖΑΪΠΟΥΡ - ΦΑΤΕΧΠΟΥΡ ΣΙΚΡΙ - ΑΓΚΡΑ

Πρωινή αναχώρηση οδικώς μέσω της ερειπωμένης πόλης Φατεχπούρ Σικρί για την Άγκρα. Άφιξη και αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το διασημότερο μνημείο της Ινδίας, το Ταζ Μαχάλ κτισμένο από ολόλευκο μάρμαρο σαν μαυσωλείο από τον αυτοκράτορα Σαχ Τζαχάν για την αγαπημένη του γυναίκα, Μουμτάζ. Κατόπιν θα ξεναγηθούμε και στα υπόλοιπα αξιοθέατα της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΚΡΑ - ΚΑΖΟΥΡΑΧΟ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Καζουράχο. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης που κάποτε υπήρξε πρωτεύουσα του αυτόνομου βασιλείου της δυναστείας των Τσαντέλα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθούμε τους παγκοσμίως γνωστούς για τις περίτεχνες ερωτικές παραστάσεις ναούς. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΖΟΥΡΑΧΟ - ΒΑΡΑΝΑΣΙ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βαρανάσι ή Μπενάρες, όπως ήταν γνωστό παλιότερα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΑΝΑΣΙ

Πολύ νωρίς το πρωί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε με βάρκες τον ιερό ποταμό Γάγγη και να δούμε τους εκατοντάδες πιστούς την ώρα της προσευχής και του Ιερού Λουτρού καθώς και την τελετή αποτέφρωσης των νεκρών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό και αμέσως μετά ξεκινάμε για την ξενάγηση της πόλης του θεού Σίβα, όπου πάνω από 2000 ναοί είναι αφιερωμένοι σ΄ αυτόν, και που θεωρείται από τους Ινδούς το πιο ιερό σημείο της γης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΒΑΡΑΝΑΣΙ - ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Κατμαντού, πρωτεύουσα του Νεπάλ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ - ΠΑΤΑΝ - ΜΠΑΝΤΓΚΑΟΝ - ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ

Αναχώρηση με πούλμαν για ολοήμερη εκδρομή στην αρχαία πόλη Πατάν και την πόλη Μπαντγκαόν. Το Πατάν είναι μια τυπική πόλη του Νεπάλ, γνωστή σαν πόλη των τεχνών. Θα επισκεφθούμε την πλατεία Dυrbar και αξιόλογους ναούς και μνημεία. Συνεχίζουμε για την πόλη Βhadgaοn που.

11η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ - ΔΕΛΧΙ

Πρωινός γύρος της πόλης όπου θα περιπλανηθούμε στα στενά.

12η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΛΧΙ - ΑΘΗΝΑ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα. Τέλος εκδρομής.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ

11η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ - ΛΑΣΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Λάσα, πρωτεύουσα του Θιβέτ, το οποίο αποτελεί κινέζικη επαρχία. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο για ξεκούραση και εγκλιματισμό στις ιδιάζουσες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

12η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΣΑ

Πρωινή ξενάγηση της Λάσα ξεκινώντας με το περίφημο παλάτι της Ποτάλα με τα 1.000 διαφορετικά δωμάτια. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι Τζοκάνγκ που είναι το αρχαιότερο και ιερότερο του Θιβέτ Δείπνο. Διανυκτέρευση.

13η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΣΑ - ΣΙΓΚΑΤΣΕ

Οδική αναχώρηση μέσω μίας εξώκοσμης διαδρομής για το Σιγκάτσε. Άφιξη και επίσκεψη του μοναστηριού Τασιλούμπο που είναι η έδρα του Πάντσεν Λάμα και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βουδιστικά κέντρα στο Θιβέτ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

14η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΤΣΕ - ΓΙΑΝΤΣΕ

Οδική αναχώρηση μέσω της λίμνης Γιαμντρογκ Τσο που είναι γνωστή και ως Τιρκουάζ λίμνη για το Γιαντσέ. Άφιξη και επίσκεψη του μοναστηριού της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

15η ΗΜΕΡΑ: ΓΙΑΝΤΣΕ - ΛΑΣΑ

Οδική διαδρομή για τη Λάσα. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

16η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΣΑ

Επίσκεψη του μοναστηριού Σέρα που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στο Θιβέτ και βρίσκεται στα όρια της πόλης. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στα Δυτικά της πόλης για να επισκεφθούμε το μοναστήρι Ντεπρούνγκ και να απολαύσουμε τη θέα της κοιλάδας και του παλατιού της Ποτάλα από ψηλά. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

17η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΣΑ

Πρωινή επίσκεψη της Νορμπουλίνγκα, που αποτελεί το παλαιό θερινό ανάκτορο του Δαλάι Λάμα ο οποίος πλέον ζει εξόριστος στην Ινδία. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το πολύχρωμο παζάρι του Μπαρκόρ γεμάτο από καλλιτεχνήματα και τοπικά έργα τέχνης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

18η ΗΜΕΡΑ: ΛΑΣΑ - ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ - ΔΕΛΧΙ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω Κατμαντού για το Δελχί. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

19η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΛΧΙ - ΑΘΗΝΑ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα. Άφιξη και Τέλος εκδρομής.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΜΙΡ

12η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΛΧΙ- ΣΡΙΝΑΓΚΑΡ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΝΔΙΑΣ - ΝΕΠΑΛ: 1.800 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 350 ΕΥΡΩ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ: 2700 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 700 ΕΥΡΩ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΣΜΙΡ: 2700 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 700 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια με ντους
  • Πρωινό και δείπνο καθημερινά στα ξενοδοχεία μας
  • Μεταφορές και ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Το κόστος της βίζας για Ινδία - Νεπάλ - Θιβέτ
  • Φόροι, Ασφάλεια Επαγγ/τικής Αστ.
  • Αρχηγός

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Για τις βίζες απαιτείται το διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ και 4 πρόσφατες φωτογραφίες-έγχρωμες φωτογραφίες 15 ημέρες πριν από την αναχώρηση.

.

 

Ευθύνης Interamerican, ΦΠΑ

Πτήση πάνω από τα Ιμαλάια για το ονειρικό Σριναγκάρ, την πρωτεύουσα του Κασμίρ. Άφιξη στην πόλη που είναι χρισμένη στις όχθες της λίμνης Ντολ και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Απογευματινή πρώτη γνωριμία με την περιοχή. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

13η ΗΜΕΡΑ: ΣΡΙΝΑΓΚΑΡ

Πρωινή περιήγηση στην παλιά πόλη του Σριναγκάρ με τον έντονο μεσαιωνικό χαρακτήρα, τα άφθονα Ισλαμικά και Ινδουιστικά τέμπλα και το όμορφα παλιά σπίτια στις όχθες του ποταμού Γιαμούντα. Στη συνέχεια με τα σικάρα όπως ονομάζονται τα πλοιάρια των Ιμαλαΐων θα κάνουμε μία αξέχαστη βόλτα στη λίμνη Ντάλ και θα επισκεφθούμε την περιοχή που βρίσκονται οι πλωτοί κήποι. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

14η ΗΜΕΡΑ: ΣΡΙΝΑΓΚΑΡ - ΔΕΛΧΙ

Πρωινό στη διάθεσή σας για κάποιες τελευταίες αγορές και νωρίς το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο από όπου θα πετάξουμε πίσω στο Δελχί. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διαν/ση.

15η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΛΧΙ- ΑΘΗΝΑ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα. Άφιξη και Τέλος εκδρομής.

, το Δελχί