ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ»ΚΑΝΑΔΑΣ

11 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

Τιμή (από):1145.00

Καναδικές Πρωτεύουσες  11 ημέρες/9 νύχτες

1η ημέρα

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση  για  το  Μόντρεαλ.  Άφιξη στο Μόντρεαλ και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα

MONTΡΕΑΛ

Πρωινό στο  ξενοδοχείο μας και αμέσως μετά  αναχώρηση για την ξενάγηση  της πόλεως που καταφέρνει και περιλαμβάνει την Γαλλική καθώς και την Αγγλική κουλτούρα, γεγονός που δίνει ένα μοναδικό κοσμοπολίτικο αέρα στην πόλη.  Σήμερα θα δούμε το πανεπιστήμιο Mac Gill,  το Mt. Royal, τον καθεδρικό ναό  Notre Dame  και το St. Joseph  Oratory καθώς και τα υπόλοιπα αξιοθέατα, τέλος  το υπόλοιπο  της ημέρας ελεύθερο  για  να  περιηγηθειτε στις όμορφες πλατείες και τα καταστήματα της πόλης.

 

3η ημέρα

ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΚΕΜΠΕΚ ( 270 χλμ )

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αμέσως μετά αναχώρηση για την ξενάγηση του παλαιού και ιστορικού τμήματος του Κεμπέκ.  Σήμερα  θα  περάσουμε  από  το όμορφο κάστρο – φρούριο Φροντερνάκ  το οποίο δεσπόζει  της όμορφης  παλιάς πόλης,  κατόπιν αφού δούμε τα υπέροχα νεοαποικιακά σπίτια των οποίων ο χρόνος έχει γκριζάρει τα πέτρινα τοιχία τους,θα περάσουμε από το Dufferin Terrace με την  ατελείωτη  αράδα πλοίων  από όλον τον κόσμο,  συνεχίζοντας προς  την ακτή  του Beaupre,  θα επισκεφθούμε τον ναό  της Αγ. Άννης του Beaupre  ο οποίος είναι ένα θαυμάσιο δείγμα τύπου βασιλικής.  Το  απόγευμα  ελεύθερο  για  βόλτα στα  πέτρινα σοκάκια με τα υπέροχα καφέ και τα όμορφα καταστήματα της παλιάς πόλης.Επιστροφή στο Μόντρεαλ. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα

ΜΟΝΤΡΕΑΛ (ελεύθερη μέρα)

 

5η ημέρα

ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΤΟΡΟΝΤΟ (509 χλμ - προαιρετική κρουαζιέρα στα 100 islands)

Πρωινό  στο ξενοδοχείο μας  και  άμεση  αναχώρηση για το Τορόντο. Άφιξη στο Τορόντο,τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

6η ημέρα

ΤΟΡΟΝΤΟ (ξενάγηση πόλης)

Aναχώρηση  για την ξενάγηση της πόλεως  όπου θα δούμε το βασιλικό μουσείο του Οντάριο, τα κτίρια της βουλής και το πανεπιστήμιο του Τορόντο, την Ελληνικη συνοικία ‘ Μικρή Αθήνα’, το υψηλότερο κτίριο  τύπου  ελεύθερης στήριξης του κόσμου, το C. N  Tower  ύψους 535μετρων,(προαιρετική άνοδος στο παρατηρητήριο) το στάδιο Sky Dome το οποίο στον αγωνιστικό του χώρο χωράνε  οκτώ αεροπλάνα  τύπου 747 (τζάμπο τζετ), την γκαλερί Καλών Τεχνών που φιλοξενεί πίνακες από το 14ο αιώνα μέχρι σήμερα, και το υπερμοντέρνο Δημαρχείο που με το σχήμα του ιπταμένου δίσκου αποτελεί ένα από τα  τοποσημα της πόλης. Χρόνος ελεύθερος .Διανυκτέρευση .

 

7η ημέρα

ΤΟΡΟΝΤΟ - KATAΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ (120 χλμ.)

Στις 09:00 αναχώρηση για τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Ξενάγηση στους καταρράκτες που βρίσκονται στα σύνορα των Η.Π.Α. με τον Καναδά και  σχηματίζονται από τη μεταφορά των νερών ανάμεσα στις λίμνες  Οντάριο και Ίρι. Το θέαμα και το ακρόαμα των νερών είναι μαγευτικό. Θα έχουμε την ευκαιρία να τους θαυμάσουμε, περνώντας με το πλοιαράκι "Μέιντ οφ δε Μιστ",ακριβώς δίπλα τους!!! ( κόστος 11€περίπου). Το βράδυ οι καταρράκτες με τον πολύχρωμο φωτισμό προσφέρουν ένα θέαμα φαντασμαγορικό.Επιστροφή στο ξενοδοχείο το υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο.

 

8η ημέρα

TOΡΟΝΤΟ (ελεύθερη μέρα)

 

9η ημέρα

TOΡΟΝΤΟ (ελεύθερη μέρα)

 

10η ημέρα

ΤΟΡΟΝΤΟ - ΑΘΗΝΑ

Ελεύθεροι για μια τελευταία βόλτα στην πόλη.Συγκέντρωση και αναχώρηση  για το αεροδρόμιο του Τορόντο και την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.
 

11η ημέρα

ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα.

 
 

Πρόσθετα στοιχεία - Προαιρετικές παροχές

Προαιρετικό πρωινό στο Τορόντο : 15 € το άτομο

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

19/6
 

 

ΤΙΜΗ

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ
 ΔΙΚΛ.  ΤΡΙΚΛ.  ΜΟΝ.  ΠΑΙΔ.
Μetropolitan Toronto Downtown 4*
Holiday Inn Montreal Downtown 3*Sup.
1145€ 1145€ 1630€ 1060€
 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μόντρεαλ - Τορόντο - Αθήνα με Αir Transat
 • Διαμονή 9 νύχτες σε ξενοδοχεία 3 & 4 αστέρων
 • 4 Πρωινά στο Μόντρεαλ
 • Μεταφορές από & προς το αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο
 • Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Αρχηγός -  συνοδός
 • Ενημερωτικό υλικό
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων 250 €
 • Είσοδοι και μεταφορές στους χώρους θεαμάτων
 • Φιλοδωρήματα και Αχθοφορικά (35€)
 • Ότι δε αναφέρεται στο πρόγραμμα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αθήνα - Μόντρεαλ 13:35 » 16:35
Tορόντο - Αθήνα 14:35 » 07:10*