ΕΥΡΩΠΗ »ΑΥΣΤΡΙΑ

4 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ

Τιμή (από):499.00

Bιέννη 4 ημέρες/3 νύχτες

1η ημέρα

ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ (ελέυθερη μέρα)

ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ (ελέυθερη μέρα)

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για Βιέννη. Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ακολουθεί μια βόλτα στην πόλη με τον αρχηγό για μία πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της αυστριακής πρωτεύουσας. Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο στο  ιστορικό βιεννέζικο εστιατόριο Piaristenkeller , ένα μοναστηριακό κελάρι 300 ετών που θα σας μεταφέρει σε άλλες εποχές.

 

2η ημέρα

ΒΙΕΝΝΗ (ξενάγηση πόλης)

ΒΙΕΝΝΗ (ξενάγηση πόλης)

Μετά το πρόγευµα θα γνωρίσετε την πόλη στην προγραµµατισµένη ξενάγηση που θα ξεκινήσει µε τον γύρο της Ρίνγκστράσσε, όπου θα θαυµάσετε τα µοναδικά κτίρια, όπως την Ενωση Φίλων Μουσικής, την Κρατική Οπερα, το ∆ηµαρχείο, τα δίδυµα µουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, τα ανάκτορα Χόφµπουργκ, το ∆ηµοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήµιο, το Κοινοβούλιο µε την πρόσοψη αντίγραφο του Παρθενώνα και την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε. Η ξενάγησή θα κλείσει µε την επίσκεψη των ανακτόρων Σενµπρούν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους κήπους και τα δωµάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια (προαιρετική η είσοδος στα δωµάτια). Στη συνέχεια θα περπατήσετε στον πεζόδροµο Κέρντνερστρασσε και θα καταλήξετε στο καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου. Για το βράδυ προτείνουµε ένα κονσέρτο κλασσικής µουσικής ή µία παράσταση στην Κρατική Οπερα (απαιτείται προαγορά εισιτηρίου).

 

3η ημέρα

ΒΙΕΝΝΗ (προαιρετική εκδρομή στα Βιεννέζικα Δάση Μάγιερλινγκ - Μπάντεν)

Προαιρετική εκδροµή στα ∆άση της Βιέννης. Στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ θα δείτε το κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων. Μετά το µοναστήρι στο Χάιλιγκενκροιτς θα κλείσει η εκδροµή µε µία επίσκεψη της λουτρόπολης Μπάντεν. Αν πάλι δεν σας αρέσουν οι πολλές µετακινήσεις και προτιµάτε τις βιτρίνες των καταστηµάτων τότε προτείνουµε για τα ψώνια σας τη Μαριαχίλφερστρασσε ή την Κέρτνερστρασσε. Μετά απολαύστε ένα καφέ και γλυκό σε ένα από τα καφέ για τα οποία φηµίζεται η Βιέννη. Για το βράδυ προτείνουµε δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο. 

 

4η ημέρα

ΒΙΕΝΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο και μεταφορά για αεροδρόμιο. Αναχώρηση με πτήση της Austrian για Αθήνα.

 
 

Πρόσθετα στοιχεία - Προαιρετικές παροχές

Η εκδρομή πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων από 7 Μαϊου μέχρι και 26 Ιουνίου 2009 εκτός των αναχωρήσεων του Αγ. Πνεύματος.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

κάθε Πέμπτη & Παρασκευή
από 07/5 έως και 26/6
 

 

ΤΙΜΗ

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ
 ΔΙΚΛ.  ΤΡΙΚΛ.  ΜΟΝ.  ΠΑΙΔ.
Ιmperial Renaissance 4*
499€ 499€ 649€ 349€
 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βιέννη - Αθήνα με Austrian ή Οlympic Airlines
 • Διαμονή 3 νύχτες στο ξενοδοχείο Ιmperial Renaissance 4* 
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Μεταφορές από & πρός το αεροδρόµιο και το ξενοδοχείο
 • Ξενάγηση της πόλης της Βιέννης με ελληνόφωνο ξεναγό 
 • Περίπατος γνωριμίας με το ιστορικό κέντρο
 • Ενημερωτικό υλικό
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδροµίων  111 €
 • Έισοδοι στα μουσεία, φιλοδωρήματα 
 • Ότι δε αναφέρεται στο πρόγραμμα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

Austrian Airlines
Αθήνα - Βιέννη 07:30 » 08:55
Bιέννη - Αθήνα 20:00 » 23:15 

Olympic Airlines
Αθήνα - Βιέννη 12:00 » 13:20
Bιέννη - Αθήνα 14:05 » 17:15

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

H σειρά των ημερών και των ξεναγήσεων είναι ενδεικτική και αλλάζει αναλόγως με την ημερομηνία αναχωρήσεως χωρίς να αφαιρεθεί κάτι.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του ανωτέρου ξενοδοχείου, η διαμονή θα γίνεται σε ξενοδοχείο ίδιας η ανώτερης κατηγορίας.