ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ »ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ

ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Τιμή (από):0.00

Περισσότερες φωτογραφίεςΠερισσότερες φωτογραφίες

Λισσαβώνα 4ημ.

1η μέρα  ΑΘΗΝΑ – ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ 
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πιο δυτική πρωτεύουσα της Ευρώπης, τη Λισσαβόνα. Άφιξη και ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης. Θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το μνημείο των Ανακαλύψεων & το μεγαλόπρεπο πύργο Μπελέμ, που είναι αφιερωμένο στους Πορτογάλους θαλασσοπόρους και τις κτήσεις τους, το μοναστήρι των Ιερονυμιτών, καθώς και το μουσείο με τις βασιλικές άμαξες. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια σας. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα  ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ
Πρωινό και η μέρα είναι στη διάθεσή σας, για να κάνετε τη βόλτα σας στην πόλη. Σας προτείνουμε βόλτα στο Κάστρο του Αγ. Γεωργίου, για να θαυμάσετε την πόλη της Λισσαβόνας από ψηλά ή εναλλακτικά να επισκεφθείτε το ενυδρείο της πόλης & το Πάρκο των Εθνών. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ  – Πορτο
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε  για την ολοήμερη εκδρομή μας στο Πορτο. με την αφιξη μας θα ξεναγηθούμε στην εντυπωσιακή πόλη που είναι κτισμέ-νη στις όχθες του ποταμού Douro και απλώνεται αρμονικά στους λόφους διατηρώντας ακόμη και σήμερα την μεσαιωνική της άποψη. Στην περιοχή Ριμπέϊρα, κατά μήκος του ποταμού, εκτείνονται οι παλιές συνοικίες με τα πολ-λά παραδοσιακά καταστήματα και την ανοιχτή αγορά που βρίσκεται στην αποβάθρα, από όπου παλαιότερα φόρτωναν στις χαρακτηριστικές βάρκες το ομώνυμο κρασί.
Στην άνω πόλη θα περιηγηθούμε στην περιοχή του Κα-θεδρικού Ναού και το παλιό κτίριο των σιδηροδρόμων. Στη συνέχεια  θα επισκεφθούμε το χρυσοποίκιλτο ναό του Άγιου Φραγκίσκου και το Παλά-τι Μπόλσα, όπου στεγάζεται το Εμπορικό Επιμελητήριο και παλαιότερα το χρηματιστήριο.Το απογευμα επιστροφή στη Λισσαβόνα . Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ – ΑΘΗΝΑ 
Μετά το πρωινό θα έχετε χρόνο στη διάθεσή σας για τις τελευταίες βόλτες & αγορές, μέχρι την ώρα της αναχώρησης  για το αεροδρόμιο της Λισσαβόνας. Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Αθήνα.

Περισσότερες φωτογραφίες και αρχεία