ΕΥΡΩΠΗ »ΕΛΒΕΤΙΑ

7 ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΒΕΤΙΑ

Τιμή (από):0.00

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ
- 7 μέρες
Αναχωρήσεις
 
Πρόγραμμα:
 
1η μέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΖΥΡΙΧΗ-Οδική μεταφορά στη Γενεύη
 
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Ζυρίχη. Μετά την άφιξη μας αναχωρούμε οδικώς για την Γενεύη. Διπλωματία και φινέτσα είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της διεθνούς Γενεύης, που καθρεφτίζεται στην ομώνυμη λίμνη. Στη ξενάγηση μας θα θαυμάσουμε την παλιά πόλη γύρω από τον καθεδρικό του Αγ. Πέτρου, το πάρκο Μον Ρεπό, το μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, το κτίριο του Ερυθρού Σταυρού, την όπερα και θα φωτογραφηθούμε με φόντο το μεγάλο λουλουδένιο ρολόι. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
 
2η μέρα: ΓΕΝΕΥΗ-ΣΑΜΟΝΙ-ΓΕΝΕΥΗ
 
Σήμερα θα κάνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στο Σαμονί (90 χλμ.), δημοφιλές χειμερινό κέντρο φωλιασμένο στις πλαγιές του Μον Μπλαν, που θα σας εντυπωσιάσει τόσο με τη γραφικότητα του, τα σαλέ και τα μικρομάγαζα όσο και με τον κοσμοπολίτικο αέρα του, ενώ η θέα της γύρω περιοχής είναι εκπληκτική. Επιστροφή στη Γενεύη και το απόγευμα εάν υπάρχει χρόνος, προτείνουμε μία κρουαζιέρα στην λίμνη Λεμάν όπου μπορείτε να θαυμάσετε τα κουκλίστικα σπίτια πάνω στην λίμνη και το καταπράσινο τοπίο.
 
3η μέρα: ΓΕΝΕΥΗ-ΛΟΖΑΝΗ-ΦΡΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΓΚΡΟΥΓΙΕΡ-ΒΕΡΝΗ
 
Η σημερινή μας διαδρομή θα ξεκινήσει από την χαρούμενη και αεράτη Λοζάνη που θα προσθέσει νέες εντυπώσεις στην σημερινή μας μέρα. Κοντά μας βρίσκεται η κουκλίστικη και μικροσκοπική "Γκρουγιέρ" πατρίδα της γραβιέρας, που θα επισκεφτούμε με μικρή παρέκκλιση. Συνεχίζουμε προς το μεσαιωνικό Φρίμπουργκ που βρίσκεται σε απότομη καμπή στα σύνορα της γαλλόφωνης με τη γερμανόφωνη Ελβετία. Παλιές εκκλησίες, πανύψηλες γέφυρες και ισχυρές οχυρώσεις συνθέτουν το πορτρέτο της πόλης που θα δούμε πανοραμικά από τη γέφυρα Ζέρινγκεν. Προορισμός μας η γραφική Βέρνη με τον περίφημο πύργο των ρολογιών με το κουκλοθέατρο, όπου θα δούμε επίσης τον καθεδρικό του Αγ. Βικέντιου καθώς και το ανάκτορο των κανονιών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
 
4η μέρα: ΒΕΡΝΗ- ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ-καταρ. ΤΡΟΥΜΕΛΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΗ
 
Οι ομορφιές και εικόνες αυτής της χώρας δεν έχουν τέλος, καταπράσινα τοπία, δάση από έλατα, σαλέ, λίμνες, περιοχές κοσμοπολίτικες ή γραφικές... Η σημερινή μας διαδρομή θα μας φέρει στην κοιλάδα Λάουτερμπρουνεν για να θαυμάσουμε τους καταρράκτες Τρούμελμπαχ. Επιστροφή στη Βέρνη.
 
5η μέρα: ΒΕΡΝΗ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ-ΖΥΡΙΧΗ
 
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τη Λουκέρνη, χτισμένη στην ομώνυμη λίμνη των Τεσσάρων Καντονιών, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης. Εντυπωσιακή είναι η παλιά πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις των σπιτιών, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τις στολισμένες με σιντριβάνια πλατείες της. Το σπουδαιότερό της αξιοθέατο είναι οι ξύλινες σκεπαστές της γέφυρες που ανακατασκευάστηκαν όπως ακριβώς ήταν μετά από καταστροφική πυρκαγιά και απεικονίζουν την ιστορία της πόλης σε 120 πίνακες. Τελευταίος σταθμός, η όμορφη Ζυρίχη που θα γνωρίσουμε στην απογευματινή ξενάγηση. Θα δούμε την παλιά πόλη με τον Καθεδρικό και την εκκλησία Φραουμίνστερ, το Δημαρχείο, το πάρκο Ρίτερ, το λόφο του Ηλίου, Σόνενμπεργκ, και τους τροπικούς κήπους του Πανεπιστημίου. Η Μπανχόφστρασε, λεωφόρος των μεγάλων τραπεζών, είναι ο κεντρικότερος και πολυτελέστερος δρόμος της Ζυρίχης.
 
6η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ-ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ-ΖΥΡΙΧΗ
 
Η πρωινή μας εκδρομή θα μας φέρει στους ονειρεμένους καταρράκτες του Ρήνου (46 χλμ.) βόρεια της Ζυρίχης, με μεγάλο κυβισμό νερού, στην περιοχή Σαφχάουζεν. Θα επισκεφτούμε το παραδοσιακό χωριό Στάιναμραϊν και αργότερα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.
 
7η μέρα: ΖΥΡΙΧΗ-ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
 
Πρωινό ελεύθερο για μια τελευταία βόλτα στη Ζυρίχη. Αργότερα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.
 
 
Επιλέξτε ημερομηνία για να δείτε τις τιμές που ισχύουν
Μάιος Ιούνιος
   
Ιούλιος Αύγουστος
25   1, 8, 15, 22 
Σεπτέμβριος Οκτώβριος
   
Νοέμβριος Δεκέμβριος
  23, 30 
Ιανουάριος Φεβρουάριος
   
Μάρτιος Απρίλιος
   
Προθεσμία Εγγραφής

10 ημέρες πριν από την αναχώρηση

Περιλαμβάνονται
  Αεροπορικά εισιτήρια
  Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
  Πρόγευμα καθημερινά
  Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο, εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
  Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική
  Συνοδός στον τόπο προορισμού
Δεν Περιλαμβάνονται
  Φόροι αεροδρομίων
  Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους