ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ »ΝΤΟΥΜΠΑΙ

6 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ (GIN)

Τιμή (από):685.00

NTOYMΠΑΙ 6 ημέρες
 
Ντουμπάι (5) - Αμπου Ντάμπι - Σαφάρι
Αναχωρήσεις: Κάθε Τρίτη και Παρασκευή 15/5-30/6
Έξοδα κατά άτομο για:
Δίκλινο Μονόκλινο Παιδιά Φόροι
€ από 685 € από 930 € από 555 € 155
Ξενοδοχείο 4* και 5*

ΝΤΟΥΜΠΑΪ

 

1. ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΪ 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Ντουμπάι. Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2. ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Μετά το πρόγευμα ξεκινάμε για να γνωρίσουμε την πόλη των ονείρων. Η πόλη που "παντρεύει" τη Δύση με την Ανατολή. Θα κατευθυνθούμε στην περιοχή της Τζουμέιρα και διασχίζοντας την παραλιακή λεωφόρο, θα δούμε τις πολυτελείς κατοικίες και τα μεγαλοπρεπή εμπορικά κέντρα. Στάση για φωτογραφίες στο Τζαμί της Τζουμέιρα και στο μοναδικό 7στερο ξενοδοχείο στον κόσμο, το Burj Al Arab. Θα δούμε τα παλάτια, την παλιά συνοικία Μπάστακα, θα επισκεφθούμε το μουσείο που στεγάζεται στο παλιό φρούριο Φαχίντι και περνώντας απέναντι με τα πλωτά ταξί, θα καταλήξουμε στα πασίγνωστα σουκ των χρυσοχόων και των εμπόρων μεταξωτών και μπαχαρικών. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Απόγευμα ελεύθερο και για το βράδι σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το μπαρ στον 51ο όροφο του ξενοδοχείου Boulevard στους Emirates Towers ή να δειπνήσετε σε ένα από τα εκατοντάδες εστιατόρια του Ντουμπάι. Διανυκτέρευση.

 

3. ΝΤΟΥΜΠΑΪ - (ΣΑΦΑΡΙ 4Χ4 - ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Το πρωινό σας είναι ελεύθερο για να επισκεφθείτε τα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι. Το απόγευμα με Jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για την έρημο, όπου μετά από μια βόλτα θα καταλήξουμε στην κορυφή ενός αμμόλοφου για να θαυμάσουμε την ομορφιά της ερήμου. Στη συνέχεια μεταφορά σε Βεδουίνικες τέντες για αραβικό τσάι και γλυκά. Θα συνεχίσουμε με δείπνο barbeque κάτω από τις τέντες. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

4. ΝΤΟΥΜΠΑΪ - (ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αμέσως μετά ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το Αμπού Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Εμιράτων. Θα διασχίσουμε την παραλιακή λεωφόρο με τους ουρανοξύστες, τις βίλες και τα παλάτια που είναι κτισμένα σε εντυπωσιακούς αρχιτεκτονικούς συνδυασμούς. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και η υπόλοιπη μέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο Medina Jumeira με τις λίμνες και τα τεχνητά κανάλια και να απολαύσετε το ποτό σας ή το δείπνο σας με θέα το Burj Al Arab. Διανυκτέρευση.

 

5. ΝΤΟΥΜΠΑΪ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και μέρα ελεύθερη για βόλτες και αγορές στο Ντουμπάι. Βγάλτε τις τελευταίες φωτογραφίες στην πόλη, απολαύστε τον καφέ σας στους δρόμους ανάμεσα στους ουρανοξύστες και γευματίστε σε παραδοσιακά εστιατόρια. Το βράδυ σας προτείνουμε να αποχαιρετήσετε το Ντουμπάι, κάνοντας μία κρουαζιέρα στο Creek, με δείπνο. Διανυκτέρευση.  

 

6. ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΑΘΗΝΑ

Νωρίς το πρωί θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο, φορτωμένοι όχι μόνο με τις σακούλες των αγορών μας αλλά και με τις καλύτερες αναμνήσεις. Πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

 
Tα ομαδικά ταξίδια περιλαμβάνουν 9 Βασικές Υπηρεσίες:
  • Αεροπορικά εισιτήρια ειδικών ναύλων ή εισιτήρια πλοίων στις αναφερόμενες καμπίνες (στις οδικές εκδρομές και τις Κρουαζιέρες)
  • Μεταφορές από / προς αεροδρόμια εξωτερικού ή χρήση πολυτελών πούλμαν (οδικές εκδρομές)
  • Οι διανυκτερεύσεις ανάλογα με τη διάρκεια κάθε εκδρομής σε ξενοδοχεία ή καμπίνες της κατηγορίας του τιμοκαταλόγου
  • Πρόγευμα καθημερινά και τα αναφερόμενα στον τιμοκατάλογο γεύματα
  • Ξεναγήσεις - Εκδρομές σύμφωνα με τα προγράμματα
  • Τοπικοί ξεναγοί (όπου περιλαμβάνονται)
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Συνοδός (άνω των 20 ατόμων)
  • Φ.Π.A