ΕΥΡΩΠΗ

ΜΠΕΝΕΛΟΥΞ (ΒΑL)

Τιμή (από):795.00

Αναχωρήσεις:
Ιούλιος: 14 & 28
Αύγουστος: 11 & 25
Σεπτέμβριος: 8

 

Πρόγραμμα εκδρομής:

1. ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο της Αθήνας και πτήση για το  Άμστερνταμ. Άφιξη, μεταφορά στην πόλη και πανοραμική ξενάγηση. Θα δούμε την κεντρική πλατεία Νταμ, τα βασιλικά ανάκτορα, το Δημαρχείο, το σπίτι του Ρέμπραντ, το Εθνικό Μουσείο, τη Συναγωγή και άλλα αξιοθέατα. Τακτοποίηση κατόπιν στο ξενοδοχείο και η υπόλοιπη μέρα ελεύθερη.

2. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ  
Ημέρα ελεύθερη. Για αγορές επισκεφθείτε τον πεζόδρομο Κάλβερστράατ ή την υπαίθρια αγορά στην πλατεία Βατερλώ. Αξίζει μία επίσκεψη στο μουσείο Ρικς με πίνακες του Ρέμπραντ ή στο μουσείο Βαν Γκογκ, με έργα του μεγάλου ιμπρεσιονιστή. Μια άλλη ιδέα είναι η εκδρομή στα κοντινά γραφικά χωριά, Βόλενταμ και Μάρκεν, που διατηρούν την παλιά μορφή.

3. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - (ΧΑΓΗ - ΝΤΕΛΦΤ - ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ) - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Αναχώρηση το πρωί για τις Βρυξέλλες. Στη διαδρομή μας θα επισκεφθούμε την Χάγη, διοικητική πρωτεύουσα της χώρας, με τα θερινά ανάκτορα και το πασίγνωστο Διεθνές Δικαστήριο, την Ντελφτ που φημίζεται για την κατασκευή της «μπλε» πορσελάνης και τέλος το Ρότερνταμ, το μεγαλύτερο λιμάνι στην Ευρώπη. Άφιξη στης Βρυξέλλες το απόγευμα. 

4. ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ  (ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ)
Σήμερα η ολοήμερη εκδρομή μας θα μας φέρει στο μικροσκοπικό κράτος του Λουξεμβούργου. Στην επίσκεψη μας θα δούμε τα εντυπωσιακά τείχη της πόλης με τους πυργίσκους και τις τάφρους τους, τον Καθεδρικό ναό, το Ευρωπαικό Δικαστήριο, τη γραφική ψαραγορά κ.ά. Στον ελεύθερο χρόνο περπατείστε στους πεζόδρομους της παλιάς πόλης. και στην όμορφη Προμενάντ ντε λα Κορνίς. Επιστροφή στις Βρυξέλλες το απόγευμα.

5. ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - (ΓΑΝΔΗ - ΜΠΡΥΖ)
Εκδρομή σε δύο από τις πιο όμορφες πόλεις του Βελγίου. Πρώτα τη Γάνδη, όπου θα δούμε το κάστρο Γκραβενστήν, τα σπίτια των συντεχνιών, την Γκραν Πλας, τον καθεδρικό ναό και το εντυπωσιακό καμπαναριό της. Συνεχίζουμε με την Μπρυζ, με τα μεγαλόπρεπα μεσαιωνικά κτίρια που καθρεφτίζονται στα γραφικά της κανάλια, όπως ο Πύργος της πόλης με το περίφημο Ρολόι και ο Καθεδρικός της Ναός. Επιστροφή στις Βρυξέλλες. 

6. ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 
Πρωϊνή ξενάγηση στη Βελγική πρωτεύουσα. Θα δούμε την Γκραν Πλας με τα χρυσοστόλιστα σπίτια των συντεχνιών, το  Βασιλικό Παλάτι, τον Καθεδρικό Ναό, το Δικαστικό Μέγαρο, το άγαλμα Μάνεκεν Πις, σύμβολο της πόλης και τέλος τα υπερσύγχρονα κτίρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Χρόνος ελεύθερος για αγορές ή προαιρετικές επισκέψεις. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

Σημειώσεις:
1. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα (Βρυξέλλες – Άμστερνταμ)
2. Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει.


• Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : € 795
• Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο : € 1.100
• Παιδί κάτω των 12 ετών σαν τρίτο άτομο με 2 ενήλικες: € 725*
• Φόροι αεροδρομίων : + € 140
 

* Δίκλινο δωμάτιο συν έξτρα πτυσσόμενο κρεβάτι

 


Στις τιμές περιλαμβάνονται: 
Αεροπορικά εισιτήρια ειδικού ομαδικού ναύλου με την Ολυμπιακή ● Μεταφορές από προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού ● Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* ● Πρωινό καθημερινά ● Εκδρομές, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα ● Αρχηγός – Συνοδός στον τόπο του προορισμού ● Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης ● ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και θεάματα, ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.