ΑΣΙΑ»ΤΟΥΡΚΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ (TRAV)

Τιμή (από):479.00

Περισσότερες φωτογραφίεςΠερισσότερες φωτογραφίες

1η Μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση από το Ελ. Βενιζέλος με πρωινή πτήση της Ολυμπιακής. Συνάντηση με τον τοπικό Ελληνόφωνο συνοδό/ξεναγό μας και ξεκινάμε για την πρώτη γνωριμία μας με την Ορθόδοξη Κωνσταντινούπολη. Πρώτη μας επίσκεψη το Φανάρι, το ορθόδοξο Πατριαρχείο. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) και την Παναγία των Βλαχερνών. Συνεχίζουμε την ημέρα μας με μια επίσκεψη και ελεύθερο χρόνο στο σκεπαστό παζάρι Καπαλί Τσαρσί, με τα 5000 καταστήματα όπου θα βρείτε ανάμεσα στα άλλα πληθώρα από χρυσαφικά, δερμάτινα, και χαλιά. Τελευταία μας στάση για σήμερα θα είναι το πανέμορφο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ  που αποτελούσε την θερινή κατοικία των τελευταίων Σουλτάνων. Η ξενάγηση μας θα τελειώσει με την άφιξή μας στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο και σας προτείνουμε μια βόλτα στο πεζόδρομο που ξεκινάει από την πλατεία Τακσίμ προς το Πέραν.

2η Μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Σήμερα θα επισκεφθούμε τον Βυζαντινό ιππόδρομο,με τον Χάλκινο Τρίποδας των Δελφών, τη στήλη του Κων/νου Πορφυρογέννητου, και τον Οβελίσκος του Θεοδοσίου, το Μπλέ Τζαμί, και βέβαια το Οθωμανικό ανάκτορο των σουλτάνων, το Τοπ Καπί, που σήμερα στεγάζει ένα από τα πλουσιότερα μουσεία του κόσμου με ανεκτίμητης αξίας κοσμήματα και συλλογές από πορσελάνες και ιερά λάβαρα. Τέλος θα επισκεφθούμε το πανέμορφο αρχιτεκτονικό επίτευγμα και σήμερα μουσείο, την εκκλησία της Αγιάς Σοφιάς. Το απόγευμα, σας προτείνουμε προαιρετικά μία μίνι κρουαζιέρα στα στενά του Βοσπόρου.

3η Μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Ημέρα ελεύθερη η σημερινή και σας προτείνουμε μία βόλτα στην Αιγυπτιακή αγορά (Μισίρ Καρσισί) ή στον πεζόδρομο που ξεκινάει από την πλατεία Τακσίμ προς το Πέραν. Συμβουλευθείτε την ξεναγό σας και πάρτε πληροφορίες για μαγαζιά, εστιατόρια, και μέρη που αξίζουν τον κόπο για τον περίπατό σας. Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά δείπνο και διασκέδαση με φολκλορικούς ανατολίτικους χορούς.

4η Μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚHΠΟΝΝΗΣΑ -  ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για μια βόλτα στην Ασιατική μεριά της Πόλης διασχίζοντας κάποια από τις γέφυρες του Βοσπόρου. Στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στην προβλήτα για να πάρουμε το τοπικό καραβάκι για μια όμορφη μέρα στα Πριγκηπόννησα. Περνάμε από την Χάλκη με την Θεολογική σχολή και συνεχίζουμε στην Πρίγκηπο, το πιο γνωστό από τα 9 νησάκια με πανέμορφα εξοχικά. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα με τα ιππήλατα αμαξάκια και να φάτε σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια του νησιού. Επιστροφή στην «Πόλη» και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

ταξίδι περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο της επιλογής σας ανάλογα με την αναχώρηση
  • 3 εκδρομές όπως στο πρόγραμμα
  • Εισιτήρια πλοιαρίου για τα Πριγκηπόννησα
  • Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

Το ταξίδι δεν περιλαμβάνει:

  • Γεύματα, είσοδοι στα μουσεία
  • Τα ιππήλατα αμαξάκια
  • Φόροι αεροδρομίων

Αναχωρήσεις 14/5, 23/5, 20/6

SEMINAL 4*
Δίκλινο         479 euro
Μονόκλινο    580 euro
Παιδικό       385 euro
Φόροι αεροδρομίων 118 euro

ELITE 4*sup.
Δίκλινο         510 euro
Μονόκλινο    645 euro
Παιδικό       435 euro
Φόροι αεροδρομίων 118 euro

ELITE WORLD 5*Lux
Δίκλινο         595 euro
Μονόκλινο    860 euro
Παιδικό       435 euro
Φόροι αεροδρομίων 118 euro

Αναχώρηση 6/6

SEMINAL 4*
Δίκλινο        525 euro
Μονόκλινο   730 euro
Παιδικό       390 euro
Φόροι αεροδρομίων 118 euro

ELITE WORLD 5*Lux
Δίκλινο         595 euro
Μονόκλινο    860 euro
Παιδικό       435 euro
Φόροι αεροδρομίων 118 euro

Περισσότερες φωτογραφίες και αρχεία