ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ»ΚΟΥΒΑ

ΚΟΥΒΑ (ΓΥΡΟΣ) 9 Hμέρες

Τιμή (από):0.00

ΚΟΥΒΑ (ΓΥΡΟΣ) 9 Hμέρες
επιστροφή
Αβάνα (4) - Σάντα Κλάρα - Τρινιδάδ (1) - Βαραδέρο (2)
Αναχωρήσεις: 21/5, 18/6
Έξοδα κατά άτομο για:
Δίκλινο Μονόκλινο Παιδιά Φόροι
€ 1495 € 1745 € 260
Ξενοδοχείο 5*
ΚΟΥΒΑ (ΓΥΡΟΣ)

 

1. ΑΘΗΝΑ - ΑΒΑΝΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Αβάνα μέσω Μαδρίτης. Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, με ποτό καλωσορίσματος και ιδιωτικό check-in.
 
2. ΑΒΑΝΑ - (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)
Πρωινή ξενάγηση στην παλιά και νέα πόλη της Αβάνας, χαρακτηρισμένη από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Η "Plaza de Cathedral" είναι από τα ωραιότερα σημεία του ιστορικού κέντρου μαζί με την "Plaza de Armas" την πιο παλιά πλατεία της πόλης και το "Palacio Municipal". Επίσκεψη στο μουσείο της επανάστασης και επίσκεψη στο μουσείο του ρούμι Havana Club. Στη συνέχεια επίσκεψη σ' ένα από τα εργοστάσια παραγωγής χειροποίητων πούρων. Διασχίζοντας το Prado έναν από τους ομορφότερους δρόμους της πόλης, θα καταλήξουμε στο παλιό Ισπανικό φρούριο, το Castillo del Morro, που δεσπόζει στην άκρη του λιμανιού και ελέγχει την είσοδο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος.
 
3. - 4. ΑΒΑΝΑ
Μέρες ελεύθερες για να περπατήσετε στην παλιά πόλη με τα στενά δρομάκια, τα παραδοσιακά κτίρια και τις υπαίθριες αγορές. Έτσι κι αλλιώς η πόλη απαλλαγμένη από το κυκλοφοριακό πρόβλημα των μεγαλουπόλεων είναι ιδανική για να την περπατήσετε ήσυχα και να επισκεφθείτε τα μουσεία της. Στα ιστορικά μπαράκια μπορείτε να δοκιμάσετε τα διάσημα κοκτέιλ Daquiri και Mojito και να διασκεδάσετε στους ρυθμούς της salsa, του mambo και του tsa tsa.
 
5. ΑΒΑΝΑ - (ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ) - ΤΡΙΝΙΔΑΔ
Πρόγευμα και αναχώρηση με το πούλμαν για την ιστορική πόλη της Σάντα Κλάρα και επίσκεψη στο μουσείο και το μαυσωλείο του Τσε. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια αναχώρηση για επίσκεψη στην πόλη-μουσείο του Τρινιδάδ. Χτισμένη το 1514 από τον Diego Velazquez, η τρίτη παλαιότερη πόλη της Κούβας, αποτελεί πολύτιμο δείγμα αποικιακού χαρακτήρα, με πρόσφατα αναστηλωμένα κτίρια. Θα περπατήσετε την plaza Mayor - κεντρική πλατεία της πόλης και θα επισκεφθούμε την παραδοσιακή ταβέρνα Canchanchara όπου θα δοκιμάσουμε το τοπικό ομώνυμο ποτό με συνοδεία κουβανέζικης μουσικής. Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
 
6. ΤΡΙΝΙΔΑΔ - (ΣΙΕΝΦΟΥΕΓΟΣ) - ΒΑΡΑΔΕΡΟ
Πρόγευμα και αναχώρηση με το πούλμαν για το Βαραδέρο. Πρώτος σταθμός το Σιενφουέγος με την έντονη επίδραση των Γάλλων αποίκων όπου θα έχετε πανοραμική ξενάγηση της πόλης και επίσκεψη στο θέατρο Tomas Terry. Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο Βαραδέρο με τις λευκές αμμουδιές και τα τυρκουάζ νερά. Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελαφρύ γεύμα, δείπνο και διανυκτέρευση.
 
7. ΒΑΡΑΔΕΡΟ
Μέρα ελεύθερη για να απολαύσετε τη θάλασσα και να χαλαρώσετε στην παραλία. Γεύμα και δείπνο στο ξενοδοχείο.
 
8. ΒΑΡΑΔΕΡΟ - (ΑΒΑΝΑ) - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό ελεύθερο. Γεύμα και αργότερα οδική μεταφορά στο αεροδρόμιο της Αβάνας για την πτήση της επιστροφής.
 
9. ΑΘΗΝΑ
Αφιξη στην Αθήνα και τέλος της εκδρομής μας.
 
Σημείωση:
Το ταξίδι στις 16/04 εκτελείται με σειρά διαμονής: ΑΒΑΝΑ-ΒΑΡΑΔΕΡΟ-ΤΡΙΝΙΔΑΔ
Tα ομαδικά ταξίδια περιλαμβάνουν 9 Βασικές Υπηρεσίες:
  • Αεροπορικά εισιτήρια ειδικών ναύλων ή εισιτήρια πλοίων στις αναφερόμενες καμπίνες (στις οδικές εκδρομές και τις Κρουαζιέρες)
  • Μεταφορές από / προς αεροδρόμια εξωτερικού ή χρήση πολυτελών πούλμαν (οδικές εκδρομές)
  • Οι διανυκτερεύσεις ανάλογα με τη διάρκεια κάθε εκδρομής σε ξενοδοχεία ή καμπίνες της κατηγορίας του τιμοκαταλόγου
  • Πρόγευμα καθημερινά και τα αναφερόμενα στον τιμοκατάλογο γεύματα
  • Ξεναγήσεις - Εκδρομές σύμφωνα με τα προγράμματα
  • Τοπικοί ξεναγοί (όπου περιλαμβάνονται)
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Συνοδός (άνω των 20 ατόμων)
  • Φ.Π.A