ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ »ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 4 Ημέρες

Τιμή (από):0.00

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ  4 Ημέρες
επιστροφή
Κωνσταντινούπολη (3) - Ζωοδόχος Πηγή - Μονή Χώρας - Βυζαντινός Ιππόδρομος - Πατριαρχείο - Πριγκηπόνησα
Αναχωρήσεις: 05/6
Έξοδα κατά άτομο για:
Δίκλινο Μονόκλινο Παιδιά Φόροι
€ 615 € 747 € 110
Ξενοδοχείο 4*
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

1. ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Κωνσταντινούπολη. Αφιξη και με την ξεναγό ξεκινάμε αμέσως για την ξενάγηση στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής και τους τάφους των Πατριαρχών. Θα συνεχίσουμε με επισκέψεις στη Μονή της Χώρας και την Παναγία των Βλαχερνών. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή προαιρετική παρακολούθηση του επιταφίου στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Πέρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
 
2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την κλασσική ξενάγηση της Πόλης. Θα επισκεφθούμε την Αγία Σοφία και το Βυζαντινό Ιππόδρομο. Θα συνεχίσουμε την περιήγηση της ημέρας με την επίσκεψη στη Βασιλική Στέρνα. Βόλτα στο ξακουστό σκεπαστό παζάρι της Πόλης με τα 4000 καταστήματα (Καπαλί Τσαρσί) όπου θα έχουμε χρόνο να χαζέψουμε τα αμέτρητα εμπορεύσιμα είδη και να γευτούμε τοπικές νοστιμιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας και μετά θα απολαύσουμε ένα πλούσιο αναστάσιμο δείπνο με την παραδοσιακή ελληνική συνταγή της μαγειρίτσας και άλλους εκλεκτούς μεζέδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
 
3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου θα παρακολουθήσουμε μέρος της λειτουργίας. Κατόπιν αναχώρηση για τα Πριγκηπονήσια. Θα επισκεφθούμε τη Χάλκη με τη Θεολογική Σχολή και έπειτα τη ρομαντική Πρίγκηπο, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια βόλτα πίσω στο χρόνο με ένα από τα ιππήλατα αμαξάκια. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο σε νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα, φολκλορικό σόου, χορό της κοιλιάς και τραγούδι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
 
4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρόγευμα και την τακτοποίηση των αποσκευών στο χώρο φύλαξης του ξενοδοχείου, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε ένα ελεύθερο πρόγραμμα για μια τελευταία βόλτα και αγορές στην πανέμορφη Πόλη ή εναλλακτικά μπορούμε να συμμετάσχουμε σε προαιρετικές εκδρομές π.χ. Ασιατική πλευρά της πόλης (Λόφος Τσαμλίκα, Bagdat street), Top Kapi, Αγορά Μπαχαρικών κλπ. Τέλος στην προκαθορισμένη από το Συνοδό μας ώρα θα συγκεντρωθούμε στο ξενοδοχείο για να μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.
Tα ομαδικά ταξίδια περιλαμβάνουν 9 Βασικές Υπηρεσίες:
  • Αεροπορικά εισιτήρια ειδικών ναύλων ή εισιτήρια πλοίων στις αναφερόμενες καμπίνες (στις οδικές εκδρομές και τις Κρουαζιέρες)
  • Μεταφορές από / προς αεροδρόμια εξωτερικού ή χρήση πολυτελών πούλμαν (οδικές εκδρομές)
  • Οι διανυκτερεύσεις ανάλογα με τη διάρκεια κάθε εκδρομής σε ξενοδοχεία ή καμπίνες της κατηγορίας του τιμοκαταλόγου
  • Πρόγευμα καθημερινά και τα αναφερόμενα στον τιμοκατάλογο γεύματα
  • Ξεναγήσεις - Εκδρομές σύμφωνα με τα προγράμματα
  • Τοπικοί ξεναγοί (όπου περιλαμβάνονται)
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Συνοδός (άνω των 20 ατόμων)
  • Φ.Π.A