ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ »ΒΕΡΟΛΙΝΟ

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 4 η' 5 Hμέρες

Τιμή (από):0.00

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 4 η' 5 Hμέρες
επιστροφή
Βερολίνο (4) - Πότσνταμ
Αναχωρήσεις: 2,16,30/7 & 13,27/8 & 10, 24/9
Έξοδα κατά άτομο για:
ΒΕΡΟΛΙΝΟ

 

1. ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Συκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βερολίνο. Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Σας προτείνουμε να κάνετε μία βόλτα στη λεωφόρο Ούντερ ντερ Λίντεν ή στην πολύ εντυπωσιακή περιοχή της Πότσνταμερπλατς.
 
2. ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε την πανοραμική περιήγηση της πόλης. Θα δούμε την Πύλη του Βρανδεμβούργου, το Ράιχσταγκ (Βουλή) με το γυάλινο θόλο, το χρυσό άγαλμα της Νίκης, τη βομβαρδισμένη εκκλησία του Γουλιέλμου, το Δημαρχείο, την Όπερα, τα υπολείμματα του τείχους και άλλα. Θα καταλήξουμε στο Νησί των Μουσείων για να επισκεφθούμε το Μουσείο της Περγάμου με τις σημαντικές ελληνικές και άλλες αρχαιότητες. Το απόγευμα ελεύθερο για επισκέψεις σε μουσεία, γκαλερί, τον περίφημο ζωολογικό κήπο της πόλης ή για περίπατο σε μία από τις κεντρικές λεωφόρους, Κουρφύρστενταμ και Φρίντριχστρασε, με τα μεγάλα πολυκαταστήματα.
 
3. ΒΕΡΟΛΙΝΟ - (ΠΟΤΣΝΤΑΜ - 30 χλμ.)
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την εκδρομή στην περιοχή του Πότσνταμ με τα τεράστια δάση και τις λίμνες. Περιήγηση στο πάρκο Σάν Σουσί με τα θρυλικά ανάκτορα της εποχής του Φρειδερίκου του Μέγα. Επιστροφή στο Βερολίνο το μεσημέρι, χρόνος ελεύθερος, ευκαιρία για μία βόλτα στη γραφική συνοικία του Νικολάιφιρτελ ή επίσκεψη στον Πύργο της Τηλεόρασης.
 
4. ΒΕΡΟΛΙΝO
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και μέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μια ολοήμερη προαιρετική εκδρομή στη Δρέσδη, πρωτεύουσα της Σαξονίας, την πανέμορφη "Φλωρεντία του βορά", χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έλβα. Στην ξενάγηση του ιστορικού κέντρου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Τσβίνγκερ, την περίφημη όπερα του Ζέμπερ, την ακαδημία καλών τεχνών, τμήματα των βασιλικών ανακτόρων και την αποπερατωμένη πλέον εκκλησία Φράουενκίρχε. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φυσικά για επίσκεψη σε μία από τις σημαντικότερες πινακοθήκες του κόσμου, την "Πινακοθήκη των Παλιών Δασκάλων".
 
 
5. ΒΕΡΟΛΙΝO - ΑΘΗΝΑ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.
 
Σημείωση:
Σε ορισμένες αναχωρήσεις, οι πτήσεις είναι από/ πρός Δρέσδη.
Tα ομαδικά ταξίδια περιλαμβάνουν 9 Βασικές Υπηρεσίες:
  • Αεροπορικά εισιτήρια ειδικών ναύλων ή εισιτήρια πλοίων στις αναφερόμενες καμπίνες (στις οδικές εκδρομές και τις Κρουαζιέρες)
  • Μεταφορές από / προς αεροδρόμια εξωτερικού ή χρήση πολυτελών πούλμαν (οδικές εκδρομές)
  • Οι διανυκτερεύσεις ανάλογα με τη διάρκεια κάθε εκδρομής σε ξενοδοχεία ή καμπίνες της κατηγορίας του τιμοκαταλόγου
  • Πρόγευμα καθημερινά και τα αναφερόμενα στον τιμοκατάλογο γεύματα
  • Ξεναγήσεις - Εκδρομές σύμφωνα με τα προγράμματα
  • Τοπικοί ξεναγοί (όπου περιλαμβάνονται)
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Συνοδός (άνω των 20 ατόμων)
  • Φ.Π.A