ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ »ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4 Hμέρες

Τιμή (από):0.00

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4 Hμέρες
επιστροφή
Βουδαπέστη (3) ή (4)
Αναχωρήσεις: Καθημερινά
Έξοδα κατά άτομο για:
Δίκλινο Μονόκλινο Παιδιά Φόροι
€ Από 510 € 115
Ξενοδοχείο 4*
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

 

1. ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας και πτήση για τη Βουδαπέστη. Αφιξη, μεταφορά στην πόλη και ξενάγηση στη Μαγυάρικη πρωτεύουσα. Θα δούμε την αγαλματοστόλιστη Πλατεία των Ηρώων, τον Καθεδρικό ναό, το ογκώδες μπαρόκ Δημαρχείο και το επιβλητικό κτίριο της Βουλής στην Πέστη και περνώντας στη Βούδα θα δούμε τον υπέροχο Πύργο των Ψαράδων, τη θαυμαστή εκκλησία του Ματτίας και ψηλά από το λόφο Γκέλλερτ θα θαυμάσουμε τη θέα στο Δούναβη, που χωρίζει την πόλη στη Βούδα και τη Πέστη, που τις ενώνουν οι θαυμάσιες γέφυρες του. Απόγευμα ελεύθερο. Για καφέ και γλυκό βρεθείτε στο ''Νιού Γυόρκ'' και το ''Ζερμπώ'' ή στο καταπράσινο νησάκι της Μαργαρίτας.
 
2. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη μέρα στη ''βασίλισσα του Δούναβη''. Για αγορές επισκεφθείτε τον πεζόδρομο Βάτσι και τη λεωφόρο Ράκοτσι. Επισκεφθείτε ακόμη κάποιο από τα εμπορικά κέντρα της πόλης, που έχουν συγκεντρωμένα διάφορα καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, όπως το West End City Center, στην Πέστη. Μια άλλη ιδέα είναι μια ολοήμερη εκδρομή στην Αυστριακή πρωτεύουσα, τη Βιέννη, με κυριότερα αξιοθέατα την Όπερα, το Κοινοβούλιο, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, τον Καθεδρικό του Αγίου Στεφάνου κ.ά. Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο σε κέντρο με τσιγγάνικες μελωδίες .   
 
3. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και μέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε μία ολοήμερη εκδρομή στις πανέμορφες παραδουνάβιες Μεσαιωνικές πόλεις της Ουγγαρίας. Το Ζάντεντρε (Αγιος Ανδρέας), το αγαπημένο χωριό των καλλιτεχνών, το Βίζενγκραντ με τα χειμερινά ανάκτορα και τέλος το 'Εστεργκομ, στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σλοβακία, γενέτειρα του Αγίου Στεφάνου, με τον ομώνυμο ναό του.
 
4. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΘΗΝΑ 
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.
 
Σημειώσεις:
1) Η σειρά των επισκέψεων αλλάζει ανάλογα με τις ώρες των πτήσεων. 
2) Το 5θήμερο πρόγραμμα έχει 1 επιπλέον ελεύθερη μέρα
 
Tα ομαδικά ταξίδια περιλαμβάνουν 9 Βασικές Υπηρεσίες:
  • Αεροπορικά εισιτήρια ειδικών ναύλων ή εισιτήρια πλοίων στις αναφερόμενες καμπίνες (στις οδικές εκδρομές και τις Κρουαζιέρες)
  • Μεταφορές από / προς αεροδρόμια εξωτερικού ή χρήση πολυτελών πούλμαν (οδικές εκδρομές)
  • Οι διανυκτερεύσεις ανάλογα με τη διάρκεια κάθε εκδρομής σε ξενοδοχεία ή καμπίνες της κατηγορίας του τιμοκαταλόγου
  • Πρόγευμα καθημερινά και τα αναφερόμενα στον τιμοκατάλογο γεύματα
  • Ξεναγήσεις - Εκδρομές σύμφωνα με τα προγράμματα
  • Τοπικοί ξεναγοί (όπου περιλαμβάνονται)
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Συνοδός (άνω των 20 ατόμων)
  • Φ.Π.A