ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ »ΒΑΡΚΕΛΟΝΗ

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 5 Ημέρες

Τιμή (από):0.00

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ  5 Ημέρες
επιστροφή
Βαρκελώνη (4) - Μονσεράτ
Αναχωρήσεις: 11,18,25/5
Έξοδα κατά άτομο για:
Δίκλινο Μονόκλινο Παιδιά Φόροι
€ 565 € 710 € 510 € 110
Ξενοδοχείο 4*
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

 

1. ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, τη Βαρκελώνη. Αφιξη και ξεκινΑμε την ξενΑγηση με μια πανοραμική Αποψη της πόλης, ξεκινώντας από το λιμΑνι της Βαρκελώνης. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην κεντρική Ramplas και στη γοτθική συνοικία. Συνεχίζουμε με το ισπανικό χωριό με τα γραφικΑ σοκΑκια, που δημιουργήθηκε για τη Διεθνή Έκθεση του 1929. Στο ισπανικό χωριό θα θαυμΑσουμε όλες τις γειτονιές των ισπανικών πόλεων μαζεμένες. Μην ξεχΑσετε να επισκεφθείτε το εργαστήρι φυσητών γυαλιών. Θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού από τον λόφο Μοντζούικ και τέλος θα δούμε το Ολυμπιακό χωριό και το Ολυμπιακό στΑδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες το 1992. ΜετΑ την ξενΑγηση, θα μεταφερθούμε στο εστιατόριο La Fonda del Port Olimpic για να απολαύσουμε την εκπληκτική κουζίνα του. Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα είναι στη διΑθεσή σας για να γνωρίσετε τη νυχτερινή ζωή της πόλης.
  
2. ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - (MΟΝΣΕΡΑΤ)
ΜετΑ το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε για το μοναστήρι των Βενεδικτίνων μοναχών. Μέσα από μια όμορφη διαδρομή θα απολαύσουμε τη θέα του όρους MονσερΑτ. Η ιστορία του μοναστηριού ξεκινΑει από το 880 μ.Χ., όπου σε ένα σπήλαιο βρέθηκε η φιγούρα της Παρθένου Μαρίας. ΘαυμΑστε τον Καθεδρικό Ναό με τις ατέλειωτες εικόνες και τα αγΑλματα και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί από υψόμετρο 1100 μ. ΜετΑ την επίσκεψή μας στο μοναστήρι, οι τολμηροί θα έχουν χρόνο στη διΑθεσή τους για μια βόλτα με το τρενΑκι (έξοδα ατομικΑ). Επιστροφή στη Βαρκελώνη και υπόλοιπη μέρα ελεύθερη.
 
3. ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
ΜετΑ το πρόγευμα θα έχετε χρόνο στη διΑθεσή σας για να ξεκουραστείτε, να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, να κΑνετε τη βόλτα σας στην πόλη.
 
4. ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και μέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μία ολοήμερη εκδρομή στην Ανδόρα. Στην τρίωρη διαδρομή μας, θα διασχίσουμε τα Πυρηναία μέσα από μια διαδρομή γεμΑτη δΑση, λίμνες, ποτΑμια και παρθένα τοπία. Αφιξη στην πρωτεύουσα της Ανδόρας (La Venda). Εδώ πραγματικΑ θα βρείτε τα πΑντα. Φανταστείτε μια πόλη σαν ένα τερΑστιο πολυκατΑστημα!!! Επιστροφή στη Βαρκελώνη.
 
5. ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΑΘΗΝΑ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και μέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μία εκδρομή στην ιστορική πόλη της Γιρόνα, όπου θα θαυμΑσουμε μεταξύ Αλλων τον καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στα γραφικΑ σοκΑκια του κΑστρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Figueres, όπου βρίσκεται το μουσείο-θέατρο του διΑσημου ζωγρΑφου Salvador Dali. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που εκπνέουν τα έργα του από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Επισκεφθείτε ακόμη την Καθολική εκκλησία του Αγίου Παύλου, θαυμΑστε τη Γοτθική αρχιτεκτονική του με τις τοξωτές οροφές και την απλότητα του ναού. Σας προτείνουμε επίσης να επισκεφθείτε το Μουσείο ΚοσμημΑτων καθώς και το Μουσείο Παιχνιδιών. Επιστροφή στην πόλη της Βαρκελώνης. ΜεταφορΑ στο αεροδρόμιο και επιστροφή στην Αθήνα.
Tα ομαδικά ταξίδια περιλαμβάνουν 9 Βασικές Υπηρεσίες:
  • Αεροπορικά εισιτήρια ειδικών ναύλων ή εισιτήρια πλοίων στις αναφερόμενες καμπίνες (στις οδικές εκδρομές και τις Κρουαζιέρες)
  • Μεταφορές από / προς αεροδρόμια εξωτερικού ή χρήση πολυτελών πούλμαν (οδικές εκδρομές)
  • Οι διανυκτερεύσεις ανάλογα με τη διάρκεια κάθε εκδρομής σε ξενοδοχεία ή καμπίνες της κατηγορίας του τιμοκαταλόγου
  • Πρόγευμα καθημερινά και τα αναφερόμενα στον τιμοκατάλογο γεύματα
  • Ξεναγήσεις - Εκδρομές σύμφωνα με τα προγράμματα
  • Τοπικοί ξεναγοί (όπου περιλαμβάνονται)
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Συνοδός (άνω των 20 ατόμων)
  • Φ.Π.A