ΑΣΙΑ»ΚΙΝΑ|ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ »ΠΕΚΙΝΟ

14ΗΜΕΡΕΣ ΚΙΝΑ

Τιμή (από):2750.00

Κλασική Κίνα

Εκδρομές στην Κίνα, Κλασική Κίνα
Travel Quest.Εκδρομές.Εκδρομές στην Ασία.Εκδρομές στην Κίνα

 

 

1-2.ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΚΙΝΟ .Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Πεκίνο, πρωτεύουσα της Κίνας από το 1949, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Αφιξη την επόμενη μέρα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. 

 

3. ΠΕΚΙΝΟ. Στην ολοήμερη γνωριμία-ξενάγηση με το ηλικίας 3.000 χρόνων Πεκίνο θα σας εντυπωσιάσει η τεράστια πλατεία Τιενανμέν που το 1911 τετραπλασιάστηκε σε μέγεθος και χωρά μισό εκατομμύριο άτομα, το Καλοκαιρινό Παλάτι, το Ναό του Ουρανού, με τις τρεις χαρακτηριστικές κωνικές στέγες του, που είναι και το σύμβολο της πόλης. Η ξενάγησή μας θα κλείσει με επίσκεψη στην Απαγορευμένη Πόλη, το μεγαλύτερο συγκρότημα παλατιών στον κόσμο, που σήμερα είναι ένα τεράστιο μουσείο. Το κόκκινο χρώμα, που κυριαρχεί παντού, είναι το σύμβολο της αυτοκρατορίας.Το βράδυ μάς περιμένει ένα περιποιημένο δείπνο με πάπια, με την αυθεντική συνταγή!

 

4. ΠΕΚΙΝΟ .Ολοήμερη εκδρομή στο ηλικίας 2.000 ετών "Μακρύ Τείχος των Χιλίων Μιλίων", όπως αποκαλούν οι Κινέζοι το Σινικό Τείχος, και επίσκεψη στο Ντίνγκλινγκ, έναν από τους δεκατρείς αυτοκρατορικούς τάφους των Μινγκ και την Ιερή Οδό με τα μυθικά ζώα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και μεταφορά στη φημισμένη Όπερα του Πεκίνου, όπου θα παρακολουθήσουμε μια παράσταση.

 

5.ΠΕΚΙΝΟ – ΞΙΑΝ. Αεροπορικώς αναχωρούμε για το Ξιάν, μια από τις επτά αρχαιότερες πόλεις της Κίνας, πρωτεύουσα της επαρχίας Σαανξί. Η επίκαιρη θέση της στον εμπορικό άξονα Ευρώπης - Ασίας συνέβαλε τόσο στην ανάπτυξή της, που κατά τη δυναστεία των Τανγκ ήταν από τις πλουσιότερες πόλεις της Γης. Ο "Δρόμος του Μεταξιού" ξεκινούσε από το Ξιάν. Τα τείχη χρονολογούνται από τον 14ο αιώνα και είναι τα μόνα που έμειναν ανέπαφα σε όλη την Κίνα. Θα επισκεφθούμε τα τείχη της πόλης, την παγόδα της Αγριας Χήνας, σύμβολο της πόλης και άλλα αξιοθέατα του Ξιάν και θα δειπνήσουμε παρακολουθώντας παραδοσιακούς χορούς των Τανγκ. 

 

6. ΞΙΑΝ. Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε την προγραμματισμένη μας ξενάγηση. Θα επισκεφθούμε επίσης το μουσείο Ιστορίας της Πόλης. Συνεχίζουμε στον τύμβο του αυτοκράτορα Τσιν-Σι-Χουάνγκ, που ένωσε την Κίνα, όπου θα δούμε το στρατό των 6.000 πολεμιστών του Τσιν με τα άλογα από τερακότα σε φυσικό μέγεθος και τον ευρύτερο χώρο του Μουσείου. 

 

7.ΞΙΑΝ - ΣΑΓΚΑΗ .Μεταφορά στο αεροδρόμιο απ' όπου θα αναχωρήσουμε για την πανέμορφη Σαγκάη, που μετά τον "Πόλεμο του Όπιου" το 1842, και τις περίφημες "παραχωρήσεις" που προκάλεσαν την αθρόα εγκατάσταση ξένων, έγινε μια από τις πιο αμαρτωλές πόλεις της Ασίας. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το ναό του Βούδα από νεφρίτη, θα κάνουμε μια μίνι κρουαζιέρα στον ποταμό Χουανγκπού και θα ανέβουμε σε ύψος περίπου 260 μ., στον πύργο της τηλεόρασης, που επονομάζεται και "μαργαριτάρι της ανατολής" από όπου θα απολαύσουμε τη θέα της πόλης πανοραμικά.

 

8.ΣΑΓΚΑΗ .Στην πρωινή ξενάγηση θα επισκεφθούμε το μουσείο της πόλης, θα περάσουμε από τους κεντρικούς δρόμους της και θα δούμε τις περιοχές Μπουντ, Φρέντσταουν και Ναντζίνγκ Λου. Στο Μπουντ θα δούμε μέγαρα σε νεοκλασικό ρυθμό, του 1930, το μέγαρο της τράπεζας Χονγκ Κονγκ και Σαγκάη. Η ολοζώντανη Φρεντστάουν που εκτείνεται τριγύρω από το Χουάιχαϊ Λου, είναι πάντα γεμάτη από κόσμο, όπως επίσης οι κήποι Γιουγουάν που θα επισκεφθούμε, που ολοκληρώθηκαν σε18 χρόνια. Θα περάσουμε από τη Ναντζίνγκ Λου, όπου έχουν επιβληθεί οι επίγειοι θεοί της μόδας, της τεχνολογίας και των σύγχρονων συνηθειών. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε μια παράσταση ακροβατών.

 

9.ΣΑΓΚΑΗ – ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ.Σιδηροδρομικώς θα μεταφερθούμε στο εντυπωσιακό Χανγκτσόου.Αφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια ακολουθεί ξενάγηση. Θα επισκεφθούμε το ναό Λινγκίν, την παγόδα των Έξι Αρμονιών και η σημερινή μας μέρα θα κλείσει με μια επίσκεψη σε φυτεία τσαγιού, όπου ακολουθεί κατατοπιστική ενημέρωση για την καλλιέργεια, συγκομιδή και τις διάφορες ποικιλίες τσαγιού. Το υπόλοιπο της μέρας στη διάθεσή σας.

 

10.ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ - ΓΚΟΥΙΛΙΝ .Μετά το πρόγευμα ακολουθεί περιήγηση με πλοιάριο στη λίμνη Γουέστ, στην πιο ελκυστική ίσως περιοχή της πόλης. Θα μείνετε άναυδοι από την ομορφιά του τοπίου που θα σας αγκαλιάζει καθώς θα πλέετε στη λίμνη, της οποίας οι όχθες είναι κατάφυτες από ροδακινιές και κλαίουσες ιτιές, με πέτρινα γραφικά γεφυράκια και περιποιημένα κιόσκια. Αεροπορικώς, το απόγευμα, θα μεταφερθούμε στο εντυπωσιακό Γκουιλίν, χτισμένο ανάμεσα σε κωνικούς λόφους. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος στη διάθεσή σας.

 

11.ΓΚΟΥΙΛΙΝ .Σήμερα θα κάνουμε ολοήμερη εκδρομή με ποταμόπλοιο κατά μήκος του Λι-Γιανγκ που καταλήγει στο γραφικό χωριό Γιανγκ Σούο. Θα επισκεφθούμε τη σπηλιά του "Καλαμένιου Αυλού", με ωραιότατους σταλαγμίτες και σταλακτίτες και αργότερα θα επιστρέψουμε στο Γκουιλίν.

 

12.ΓΚΟΥΙΛΙΝ - ΚΑΝΤΟΝΑ - ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓ.Αεροπορικώς θα μεταφερθούμε στην Καντόνα, σπουδαίο οικονομικό και πνευματικό κέντρο. Στην ξενάγηση θα επισκεφθούμε τη νησίδα Σαμιάν στο Μαργαριταρένιο ποταμό και την αγορά Θινγκ-Πινγκ, το Μνημείο του Σουν Γιατ Σεν, την παγόδα Μπάνιαν, το ναό Τσεν Κλαν και μερικά από τα πανέμορφα πάρκα της. Στη συνέχεια σιδηροδρομικώς θα μεταφερθούμε στο Χονγκ Κονγκ.

 

13.ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ .Στην ολοήμερη προγραμματισμένη ξενάγηση που περιλαμβάνει την παραλία Ρεπάλς και το γραφικό λιμάνι του Αμπερντίν, θα γνωρίσουμε το εκρηκτικό Χονγκ Κονγκ. Περνώντας το υποβρύχιο τούνελ, το πούλμαν θα ανηφορίσει στην κορυφή Βικτόρια. Με τελεφερίκ θα φτάσουμε στο Ωκεάνειο Πάρκο με το πλούσιο ενυδρείο, όπου θα παρακολουθήσουμε μια επίδειξη με δελφίνια. Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας κάνοντας μια βόλτα σε ένα από τα αμέτρητα εμπορικά κέντρα, όπου θα βρείτε όλων των ειδών τα αγαθά σε συμφέρουσες τιμές. 

 

14-15.ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ .Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Αφιξη τη δέκατη πέμπτη μέρα. 

 

   
Τιμή από:
     
  2750.00 €