ΕΥΡΩΠΗ »ΓΑΛΛΙΑ

6 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ (S)

Τιμή (από):670.00

ΠΑΡΙΣΙ 6ημερα ταξιδια - εκδρομες κάθε Τρίτη 19GN (code101)

Σχετικές εικόνες

ΠΑΡΙΣΙ 6ημερα ταξιδια - εκδρομες κάθε Τρίτη 19GN
Μούλεν Ρουζ Αγελάδα

Προορισμός/οι

Σχετικοί σύνδεσμοι

1η ημέρα  : ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και πτήση για τη πόλη του Φωτός, το Παρίσι. Άφιξη και στη συνέχεια ακολουθεί η περιήγηση της γαλλικής πρωτεύουσας. Θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, την Πλας ντε λα Κονκόρντ, τον τάφο του Ναπολέοντα, τις επιβλητικές πυραμίδες στο μουσείο του Λούβρου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Αϊφελ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η  μέρα  : ΠΑΡΙΣΙ – EURODISNEY

Πρόγευμα και αναχώρηση για  εκδρομή στον μαγικό κόσμο της Disneyland. Το πανέμορφο πάρκο άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 1992 και βρίσκεται σε απόσταση 32 χλμ. από το Παρίσι.  Ζήστε την εποχή του Φαρ Ουέστ με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια, επισκεφθείτε το νησί των Πειρατών με τους κρυμμένους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια. Γευματίστε εξ ιδίων σε ένα από τα 29 εστιατόρια και επισκεφθείτε τον μαγικό κόσμο της Ωραίας Κοιμωμένης, του Πινόκιο, του Πήτερ Παν, της Χιονάτης και των Επτά Νάνων. Ταξιδέψτε στο VISIONARIUM με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων στο STAR TOUR.Επιστροφή το απόγευμα στο Παρίσι, χρόνος ελεύθερος.   Διανυκτέρευση.

3η μέρα  :    ΠΑΡΙΣΙ – ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ- ΛΟΥΒΡΟ

Εκδρομή μισής ημέρας στις Βερσαλλίες .Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για  εκδρομή μισής ημέρας στο λαμπρό  ανάκτορο των  Βερσαλλιών.  Δείτε τα βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων, όπου υπεγράφη η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Επισκεφθείτε ακόμη τους βασιλικούς κήπους με τις αμέτρητες λιμνούλες. Επιστροφή στο Παρίσι  και επίσκεψη στο Λούβρο για να θαυμάσετε τα περίφημα αγάλματα της Αφροδίτης της Μήλου και της Νίκης της Σαμοθράκης όπως επίσης και το ποτραίτο της Τσοκόντα. Το βράδυ στη διάθεσή σας για εξορμήσεις.

4η ημέρα : ΠΑΡΙΣΙ ημέρα ελεύθερη

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για μουσεία ( Λούβρο , ΟΡΣΕ κ.λ.π.) ή και βόλτα στην πανέμορφη αγορά της πόλης με τα μεγάλα πολυκαταστήματα.

5η ημέρα  : ΠΑΡΙΣΙ ημέρα ελεύθερη


Πρωινό και η ημέρα στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τις βόλτες σας και τις αγορές σας στην πανέμορφη πόλη.

6η ημέρα  : ΠΑΡΙΣΙ  - ΑΘΗΝΑ


Πρωινό και η ημέρα στα διάθεσή σας για να περιηγηθείτε στους όμορφους δρόμους της Όπερα με τα περίφημα καφενεία, ή για να απολαύσετε τα ψώνια σας στα GALERRIE LAFAYETTE. Αργότερα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα  με απευθείας πτήση
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό καθημερινά
  • Εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Υπηρεσίες Ελληνόφωνου ξεναγού
  • Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Φόροι αεροδρομίων 120€ περίπου ,
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους και τα μουσεία
  • Προαιρετικές εκδρομές

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  : ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΙΩΝ

 

Περίοδος ισχύος και τιμές

Από - Έως Ενήλικες(?) Παδιά(?) Μονοκλινο Διευκρινήσεις
5/5/2009 - 30/6/2009 670,00€ -