ΕΥΡΩΠΗ »ΤΣΕΧΙΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ (S)

Τιμή (από):685.00

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-TΣΕΧΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ 19GN (code171)

Σχετικές εικόνες

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-TΣΕΧΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ 19GN
Βερολίνο

Προορισμός/οι

 • Ευρώπη / Γερμανία / Βερολίνο
 • Ευρώπη / Τσεχία / Πράγα

Σχετικοί σύνδεσμοι

ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΠΟΤΣΝΤΑΜ – ΔΡΕΣΔΗ –
ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ  
7ήμερη αεροπορική εκδρομή

1η   ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΡΑΓΑ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ ( 350χλμ)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για  Πράγα. Άφιξη και μεταφορά στο Βερολίνο για την τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Σας προτείνουμε να γνωρίσετε από κοντά την έντονη βραδινή ζωή της πόλης. Δείπνο και διανυκτέρευση .   
2η  ημέρα : ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ξενάγηση)
Πρωινό , επιβίβαση στο πούλμαν και ξεκινάμε για την ξενάγηση της όμορφης πόλης. Θα δούμε την πύλη του Βραδενβούργου με το γυάλινο θόλο, το χρυσό άγαλμα της Νίκης, τη βομβαρδισμένη εκκλησία του Γουλιέλμου, το Δημαρχείο, την Όπερα, τα υπολείμματα του Τείχους. Τέλος, θα καταλήξουμε στο Νησί των Μουσείων για να επισκεφθούμε το μουσείο της Περγάμου με τις σημαντικές και άλλες αρχαιότητες. Το απόγευμα ελεύθερο για επισκέψεις σε μουσεία, γκαλερί, το περίφημο Ζωολογικό κήπο της πόλης ή για περίπατο σε μια από τις κεντρικές λεωφόρους. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η   ημέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΠΟΤΣΝΤΑΜ (30ΧΛΜ)
Μετά το πρωινό , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την περιοχή του Πότσνταμ με τα τεράστια δάση και τις λίμνες. Περιήγηση στο πάρκο Σαν Σουσί με τα θρυλικά ανάκτορα της εποχής του Φρειδερίκου του Μέγα. Επιστροφή στο Βερολίνο το μεσημέρι και γεύμα. Χρόνος ελεύθερος και ευκαιρία για μια βόλτα στα πολυκαταστήματα ή στην συνοικία του Νικολάιφιρτελ.
4η   ημέρα: ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΔΡΕΣΔΗ - ΠΡΑΓΑ (350χλμ )
Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σαξωνίας, αλλιώς γνωστή και ως Φλωρεντία του Βορά, την όμορφη Δρέσδη, κτισμένη στις όχθες του ποταμού Έλβα. Στην περιήγηση του ιστορικού κέντρου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Τσβίνγκερ, την περίφημη όπερα του Ζέμπερ, την Ακαδημία Καλών Τεχνών, τμήματα των Βασιλικών Ανακτόρων και την αποπερατωμένη εκκλησία Φράουενκίρχε. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Πράγα. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο για την τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.
5Η ΗΜΕΡΑ : ΠΡΑΓΑ – Ξενάγηση
Πρωινό και η σημερινή μας ξενάγηση ξεκινά από το Κάστρο Χράτσανυ και το μοναστήρι Στράχωφ , συνεχίζουμε με το Λορέτο , την Αρχιεπισκοπή και τον εντυπωσιακό ναό του Αγίου Βίτου,πριν περάσουμε στην άλλη πλευρά  της πόλης , με τη Μάλα Στράνα και τον ναό του Αγίου Νικολάου και την φημισμένη γέφυρα του Καρόλου.Τελειώνουμε την ξενάγησή μας με την Εβραϊκή συνοικία και περπατώντας τον ακριβότερο δρόμο της πόλης , την οδό Παρισίων, καταλήγουμε στην Παλιά Πόλη . Γεύμα.Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για περίπατο , άφθονη μουσική και εμπειρίες .Χαρείτε την μαγευτική πόλη.
6Η ημέρα : ΠΡΑΓΑ
Πρωινό και η ημέρα ελεύθερη για να γνωρίσετε καλύτερα την όμορφη πόλη. Για το απόγευμα σας προτείνουμε παρακολούθηση παράστασης Μαύρου Θεάτρου.Δείπνο και διανυκτέρευση.
7Η  ημέρα : ΠΡΑΓΑ-Κ.ΒΑΡΥ (127χλμ) – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό πραγματοποιούμε μια ολοήμερη εκδρομή στην Λουτρόπολη του Καρόλου , το Κάρλοβυ Βάρυ .Χτισμένο κατά μήκος του ποταμού Τέπλα σε ένα γραφικό περιβάλλον έγινε γνωστό για τις ιδιότητες των ιαματικών του πηγών .Τον 14ο αιώνα ο αυτοκράτορας Κάρολος ο 4ος τη χαρακτήρισε Βασιλική Πόλη και την καθιέρωσε σαν κέντρο συνάντησης ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών .Αποτέλεσε αγαπημένο προορισμό προσωπικοτήτων όπως ο Μέγας Πέτρος , η Μαρία Θηρεσία , ο Γκαίτε , ο Σίλερ , ο Μπετόβεν , ο Μπαχ και άλλοι. Επιστροφή στην Πράγα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ροή του προγράμματος μπορεί να τροποποιηθεί για τεχνικούς λόγους

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Πράγα  – Αθήνα
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* στο Βερολίνο και την Πράγα
 • Ημιδιατροφή  -6 ΚΥΡΙΩΣ ΦΑΓΗΤΑ –
 • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με ελληνόφωνα ξεναγό
 • Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια ταξιδιού    -  Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων 110.00€
 • Είσοδοι σε Μουσεία, Ανάκτορα, αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά κ.λ.π

 

Περίοδος ισχύος και τιμές

Από - Έως Ενήλικες(?) Παδιά(?) Μονοκλινο Διευκρινήσεις
20/5/2009 - 26/5/2009 685,00€ 645,00€ 895,00€ Ξενοδοχεία 4* 
31/5/2009 - 6/6/2009 685,00€ 645,00€ 895,00€ Ξενοδοχεία 4*