ΑΣΙΑ»ΚΙΝΑ|ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ »ΠΕΚΙΝΟ

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ - ΠΑΝΟΡΑΜΑ KINAΣ 15 Hμέρες

Τιμή (από):1890.00

Περισσότερες φωτογραφίεςΠερισσότερες φωτογραφίες
ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ - ΠΑΝΟΡΑΜΑ KINAΣ 15 Hμέρες
επιστροφή
Χονγκ Κονγκ (2) - Καντόνα - Γκουιλίν (2) - Ξιάν (2) - Πεκίνο (3) - Σινικό Τείχος - Σαγκάη (2) - Χαντζόου (1)
Αναχωρήσεις:  26/6
Έξοδα κατά άτομο για:
Δίκλινο Μονόκλινο Παιδιά Φόροι
€ 1890 € 2590 € 260
Ξενοδοχείο 4* και 5*

ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ - ΠΑΝΟΡΑΜΑ KINAΣ

 

1. ΑΘΗΝΑ - ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Χόνγκ Κόνγκ με ενδιάμεσο σταθμό και αλλαγή αεροσκάφους. Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος.

 

2. ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Αφιξη στο πολύβουο και πολυπρόσωπο Χονγκ Κονγκ. Τακτοποιηθείτε στο ξενοδοχείο σας, ξεκουραστείτε και στη συνέχεια αφεθείτε να σας παρασύρει η γοητεία της εντυπωσιακής μητρόπολης μέσα από την κεντρική λεωφόρο Νάθαν μέχρι το πάρκο Τσιμ Σα Τσούι και τη νυχτερινή αγορά της οδού Τέμπελ.

 

3. ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Πρόγευμα και ξεκινάμε να ανακαλύψουμε τις ομορφιές του αρωματισμένου λιμανιού. Περνώντας το υποθαλάσσιο τούνελ θα φτάσουμε στην πρωτεύουσα Βικτώρια. Διασχίζοντας τις εντυπωσιακές συνοικίες της θα ανέβουμε στην κορυφή του λόφου Βικτώρια απ' όπου θα θαυμάσουμε τη θέα του λιμανιού και του Κοουλούν. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε την παραλιακή που θα μας οδηγήσει στο Repulse bay για να καταλήξουμε στο ψαροχώρι Αμπερντήν.

 

4. ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ - (ΚΑΝΤΟΝΑ) - ΓΚΟΥΙΛΙΝ

Μετά το πρόγευμά μας αποχαιρετάμε το Χόνγκ Κόνγκ και επιβιβαζόμαστε στο τρένο που θα μας πάει στην Καντόνα. Φτάνοντας στην πόλη των λουλουδιών θα κάνουμε μια γρήγορη ξενάγηση και μετά θα φύγουμε αεροπορικώς για το Γκουιλίν, ίχως η ομορφότερη πόλη της Κίνας, στην επαρχία Γκουανξί. Χαλαρώστε και αφεθείτε στη μαγεία της ομορφιάς της.

 

5. ΓΚΟΥΙΛΙΝ

Με ένα άνετο ποταμόπλοιο θα διασχίσουμε τον ποταμό Λί ανάμεσα στα "κομψότερα βουνά κάτω από τον ουρανό". Στο τέλος της κρουαζιέρας θα επισκεφθούμε το γραφικό χωριό Γιανγκσοού με τη μεγάλη υπαίθρια αγορά. Γεύμα κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

 

6. ΓΚΟΥΙΛΙΝ - ΞΙΑΝ

Τελειώνοντας τη γνωριμία μας με το Γκουιλίν, αναχωρούμε αεροπορικώς για την επαρχία Σαανξί και την πρωτεύουσα του Ξιάν. Στην ξενάγησή μας θα επισκεφθούμε τα τείχη των Μινγκ, τα μοναδικά καλοδιατηρημένα που περικλείουν τον αρχαίο πυρήνα με τη σύγχρονη πόλη. Συνεχίζουμε με την παγόδα της Αγριας Χήνας, το πρώτο βουδιστικό μοναστήρι της Κίνας που κτίστηκε το 652 μ.Χ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε παράσταση μουσικής και χορού από την περίοδο της Δυναστείας Τάνγκ. Δείπνο και διαν/ση.

 

7. ΞΙΑΝ

Μετά το πρόγευμα ετοιμαστείτε για ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία. Πρώτος σταθμός της ξενάγησής μας, το ιστορικό μουσείο το οποίο ανάμεσα σε πολλά άλλα ευρήματα φιλοξενεί τον οικισμό του Lintong και Banpo της νεολιθικής εποχής. Επόμενος σταθμός η πιο σημαντική και συναρπαστική ταυτόχρονα ανακάλυψη του 20ου αιώνα, ο στρατός των 6000 πήλινων στρατιωτών του μαυσωλείου του αυτοκράτορα Τσιν Σιχουάνγκ. Οι στρατιώτες και τα άλογα είναι σε φυσικό μέγεθος και είναι παρατεταγμένα σε θέση μάχης κοιτάζοντας ανατολικά. Δείπνο και διανυχτέρευση.

 

8. ΞΙΑΝ - ΠΕΚΙΝΟ

Μετά το πρόγευμα, αποχαιρετάμε το Ξιάν και αναχωρούμε για το Πεκίνο. Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μέρα ελεύθερη. Τα βουνά είναι ψηλά και ο αυτοκράτορας μακριά λέει μια κινέζικη παροιμία, το τι σημαίνει σας αφήνουμε να το ανακαλύψετε μόνοι σας. Τα αρχαιολογικά ευρήματα δείχνουν ότι η πόλη είχε κατοικηθεί 500 χιλιάδες χρόνια πριν, τα νεότερα ευρήματα μαρτυρούν οικισμούς οι οποίοι χρονολογούνται στο 1000 π.Χ. Η πραγματική όμως ιστορία της πόλης ξεκινά περίπου το 1215 μ.Χ. Το βράδυ σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την πάπια Πεκίνου.

 

9. ΠΕΚΙΝΟ - (ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ)

Μετά το πρόγευμα θα γνωρίσουμε μερικά από τα σημαντικότερα μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Πρώτος σταθμός το Σινικό Τείχος, γνωστό στους Κινέζους ως 10.000 Li Wall. Το σήμα κατατεθέν της Κίνας εκτείνεται από το πέρασμα Σανχαιγκουάν στην ανατολική ακτή μέχρι το πέρασμα Τζιαγιουγκουάν στην έρημο Γκόμπι. Το αρχικό τείχος άρχισε να κτίζεται την εποχή της δυναστείας των Τσίν (221-207 π.Χ.). Στο Μπανταλίνγκ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πλακόστρωτο του τείχους ακούγοντας τους θρύλους που το συνοδεύουν. Στη συνέχεια σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε για λίγο στην υπαίθρια αγορά της περιοχής. Η συνέχεια της περιπλάνησής μας είναι εξίσου ενδιαφέρουσα. Δυναστεία Μίνγκ η πιο γνωστή ίσως στο δυτικό κόσμο. Επισκεπτόμενοι τη Νεκρόπολή της, όπου είναι θαμμένοι 13 από τους 16 αυτοκράτορές της, θα περπατήσουμε στην ιερά οδό με τα μυθικά ζώα και τους μανδαρίνους, φτάνοντας στην είσοδο θα μας υποδεχτεί η μεγαλύτερη γρανιτένια χελώνα της Κίνας. Το όλο σκηνικό είναι γοητευτικό, αφεθείτε για λίγο στο ταξίδι του χρόνου και της ιστορίας, δεν χανόμαστε, η επιστροφή στο Πεκίνο θα μας επαναφέρει στη σημερινή πραγματικότητα. 

 

10. ΠΕΚΙΝΟ

Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε τη σημερινή μας ξενάγηση. Πλατεία Τιεν Αν Μεν ή σε απόλυτη μετάφραση πλατεία της Ουράνιας Γαλήνης, το εθνικό σύμβολο της Κίνας και θεωρείται η μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου (χωρητικότητα 1 εκατ. άνθρωποι), το γιγάντιο πορτρέτο του Μάο μας προσκαλεί στα πορφυρά τείχη και από εκεί στο εσωτερικό της απαγορευμένης πόλης. Η θρυλική πολιτεία των 9999 αιθουσών φιλοξένησε 2 αυτοκρατορικές δυναστείες των Ming και των Qing. Αφήνοντας την πολιτεία, θα χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας το γεύμα μας και θα τελειώσουμε τη σημερινή μας ξενάγηση με ένα μοναδικό έργο τέχνης, το Ναό του Ουρανού. Η τριώροφη παγόδα του κατασκευάστηκε χωρίς να χρησιμοποιηθεί ούτε ένα καρφί. Παραδοσιακό δείπνο με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

 

11. ΠΕΚΙΝΟ - ΣΑΓΚΑΗ

Στο ελεύθερο πρωινό, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα θερινά ανάκτορα με τη λίμνη Κούμινγκ. Η ομορφιά της φύσης είναι μοναδική, γέφυρες, περίπτερα, πάρκα και κτίσματα, μαρτυρούν την υψηλή αρχιτεκτονική και κηπουρική τέχνη των Κινέζων. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση αεροπορικώς για τη Σαγκάη. Αφιξη, δείπνο σε οικογένεια Κινέζων. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

 

12. ΣΑΓΚΑΗ

Μετά το πρόγευμα θα κάνουμε την ξενάγησή μας στη Σαγκάη. Θα επισκεφθούμε το ναό του σμαραγδένιου Βούδα και θα παρακολουθήσουμε τις τελετουργίες των μοναχών, θα σταθούμε στο τέμπλο των ψυχών και παρασυρόμενοι στο δρόμο των πιστών θα οδηγηθούμε στην προκυμαία Μπούντ. Ελεύθερος χρόνος στις αγορές των λουλουδιών και των αντικών. Το βράδυ σας προτείνουμε το ακροβατικό πρόγραμμα όπου οι κινέζοι ακροβάτες φημίζονται για τη δεξιοτεχνία τους. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

13. ΣΑΓΚΑΗ - ΧΑΝΤΖΟΟΥ

Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε οδικώς για το Χαντζόου, ένα μικρό παράδεισο στις εκβολές του ποταμού Γιανγκτσέ. Θα επισκεφθούμε τη δυτική λίμνη, ένα γαλήνιο μέρος εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, για να κάνουμε την κρουαζιέρα μας ανάμεσα στα κανάλια. Θα συνεχίσουμε στο βουδιστικό ναό Lingyin, ο οποίος ιδρύθηκε από το μοναχό Wei Li το 326 μ.Χ. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται με τον αρχαίο ναό της ιατρικής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

14. ΧΑΝΤΖΟΟΥ - (ΣΑΓΚΑΗ) - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε οδικώς για τη Σαγκάη, όπου αργά το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

15. ΑΘΗΝΑ

Αφιξη στην Αθήνα και τέλος του ενδιαφέροντος ταξιδιού μας.

 
Tα ομαδικά ταξίδια περιλαμβάνουν 9 Βασικές Υπηρεσίες:
  • Αεροπορικά εισιτήρια ειδικών ναύλων ή εισιτήρια πλοίων στις αναφερόμενες καμπίνες (στις οδικές εκδρομές και τις Κρουαζιέρες)
  • Μεταφορές από / προς αεροδρόμια εξωτερικού ή χρήση πολυτελών πούλμαν (οδικές εκδρομές)
  • Οι διανυκτερεύσεις ανάλογα με τη διάρκεια κάθε εκδρομής σε ξενοδοχεία ή καμπίνες της κατηγορίας του τιμοκαταλόγου
  • Πρόγευμα καθημερινά και τα αναφερόμενα στον τιμοκατάλογο γεύματα
  • Ξεναγήσεις - Εκδρομές σύμφωνα με τα προγράμματα
  • Τοπικοί ξεναγοί (όπου περιλαμβάνονται)
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Συνοδός (άνω των 20 ατόμων)
  • Φ.Π.A
Περισσότερες φωτογραφίες και αρχεία