ΕΥΡΩΠΗ »ΒΕΛΓΙΟ|ΕΥΡΩΠΗ »ΓΑΛΛΙΑ|ΕΥΡΩΠΗ »ΟΛΑΝΔΙΑ|ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ »ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ|ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ »ΠΑΡΙΣΙ

7 ΗΜΕΡΕΣ ΓΑΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ - ΟΛΑΝΔΙΑ

Τιμή (από):800.00

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

 

21-27/04

16-23/07

30/07-05/08

13-19/08

7 ΗΜΕΡΕΣ

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΠΑΡΙΣΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να επιβιβασθούμε στο αεροπλάνο με προορισμό τις Βρυξέλλες. Άφιξη στο αεροδρόμιο και γνωριμία με την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα του Βελγίου, που περιλαμβάνει το Γύρος πόλης με Παλαιά Ανάκτορα, Μέγαρο Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βασιλικό Θέατρο, Κοινοβούλιο, Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη, Δικαστικό Μέγαρο, Μνημεία Πολέμων. Καταλήγουμε στη Μεγάλη πλατεία όπου και θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στο κέντρο των Βρυξελλών. Αναχώρηση για Παρίσι. Άφιξη στο Παρίσι και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

(Πιθανώς η γνωριμία με την πόλη των Βρυξελλών να γίνει την ημέρα που από το Παρίσι θα πηγαίνουμε για Αμβέρσα και Άμστερνταμ).

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ

Πρωινή αναχώρηση για την Ευρωπαϊκή Disneyland όπου θα έχετε χρόνο να απολαύσετε μέχρι το απόγευμα τα κυριότερα θεάματα της φημισμένης παιχνιδούπολης, που οραματίσθηκε ο Disney για τους μικρούς αλλά που με τόση ευχαρίστηση την απολαμβάνουν και οι μεγάλοι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε προαιρετικά την Μονμάρτη, όπου οι υπαίθριοι καλλιτέχνες δίνουν μια άλλη διάσταση στο διασκεδαστικό Παρίσι. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ

Ολοήμερος γύρος πόλης με Όπερα, στήλη Βαντόμ, Πλατεία Ομονοίας. Στάση για φωτογραφίες. Συνεχίζουμε με Κήπους του Κεραμικού, Σηκουάνα, Λούβρο, Δημαρχείο, Βαστίλη και καταλήγουμε στην Παναγία των Παρισίων. Χρόνος ελεύθερος για σύντομη επίσκεψη της εκκλησίας και για φωτογραφίες στον υπέροχο εξωτερικό της χώρο. Συνεχίζουμε με Καρτιέ Λατέν, Ανάκτορα Λουξεμβούργου, Σχολή Καλών Τεχνών, Ακαδημία Επιστημών, Στρατιωτικό Μουσείο με το τάφο του Ναπολέοντα, Πύργος το Άϊφελ και καταλήγουμε στο Τροκαντερό. Στάση για φωτογραφίες. Συνεχίζουμε με Αψίδα του Θριάμβου και αναχώρηση για Βερσαλλίες όπου και θα έχετε μία ευχάριστη παραμονή στην οποία όσοι το επιθυμούν θα επισκεφθούν προαιρετικά τους εσωτερικούς χώρους των ανακτόρων ενώ οι υπόλοιποι θα μπορέσουν να περάσουν το χρόνο τους στους εκπληκτικούς και απέραντους κήπους των ανακτόρων. Επιστροφή στο Παρίσι όπου θα περάσουμε από τα φημισμένα Ηλύσια Πεδία, από το Προεδρικό Μέγαρο και από την αριστοκρατική εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής. Στο τέλος της όλης περιήγησης το πούλμαν θα περάσει και πάλι έξω από το Λούβρο για να αφήσει όσους επιθυμούν να επισκεφθούν (με την προϋπόθεση ότι είναι ανοικτό) προαιρετικά το φημισμένο αυτό μουσείο. Με τους υπόλοιπους επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να συμμετάσχετε προαιρετικά στην όμορφη κρουαζιέρα στον ποταμό Σηκουάνα για να πάρετε μια άλλη εκπληκτικά όμορφη εικόνα του Παρισιού. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ - ΑΜΒΕΡΣΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πρωινή αναχώρηση για μια από τις ωραιότερες πόλεις του Βελγίου την Αμβέρσα. Άφιξη στην πόλη και περίπατος μέχρι τη κεντρική πλατεία, όπου κυριαρχεί το Δημαρχείο και τα κτίρια των Συντεχνιών. Δίπλα ακριβώς ο Καθεδρικός ναός που στεγάζει ένα Εθνικό Κειμήλιο που είναι το κορυφαίο έργο του Ρούμπενς, η Αποκαθήλωση. Χρόνος ελεύθερος. Αμέσως μετά αναχωρούμε για Ολλανδία με προορισμό το Άμστερνταμ. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Γύρος πόλης με Υποθαλάσσιο Τούνελ, Ναυτικό Μουσείο, Μέγαρο Σταθμού, Παλαιό Χρηματιστήριο και καταλήγουμε στην πλατεία Νταμ. Βλέπουμε εξωτερικά τα παλαιά Ανάκτορα, τη Νέα Εκκλησία, το Μνημείο των Πεσόντων και αφού πάρουμε αναμνηστικές φωτογραφίες συνεχίζουμε με Ταχυδρομείο, Δυτική Εκκλησία σπίτι Άννας Φρανκ και καταλήγουμε με την περιοχή των Μουσείων όπου και επισκεπτόμαστε το Εθνικό Μουσείο για να δούμε έργα των φημισμένων Ολλανδών ζωγράφων Ρέμπραντ, Χάλ, Βερμέρ και Ρόισνταλ. Συνεχίζουμε με Πύργο Νομισματοκοπείου, Αγορά Λουλουδιών και καταλήγουμε στα Καραβάκια. Χρόνος ελεύθερος για προαιρετική κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης τα οποία δίνουν μια άλλη εικόνα στην πόλη που δεν μπορεί κάποιος να την έχει μόνο με την κίνησή του με το πούλμαν. Αναχώρηση για Ρότερνταμ. Άφιξη και γύρος πόλης βλέποντας τα κυριότερα αξιοθέατα του κεντρικού τμήματος αυτής της μεγαλούπολης. Χρόνος ελεύθερος για τα προσιτά καταστήματα της πόλης και για ξεκούραση. Αναχώρηση για την αυτοκρατορική Χάγη. Φθάνοντας στην πόλη βλέπουμε εξωτερικά το Κοινοβούλιο, την περιοχή των Πρεσβειών και το Διεθνές Δικαστήριο όπου και θα έχουμε μια προσωρινή στάση για φωτογραφίες. Συνεχίζουμε με την επίσκεψη του Μαντούρενταμ όπου και βλέπουμε σε μικρογραφίες όλα τα κύρια εκθέματα της χώρας. Αναχώρηση για Άμστερνταμ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ - ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΡΕΙΟ ΦΡΑΓΜΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πρωινή αναχώρηση για το γραφικό χωριό των ανεμόμυλων Ζάανσε Ζανς. Θα φθάσουμε στον πιο παραδοσιακό ανεμόμυλο όπου μπορείτε να φωτογραφηθείτε με φόντο τα γραφικά κτίσματα και τα κανάλια του χωριού. Χρόνος ελεύθερος για να γευθείτε και να αγοράσετε τα παραδοσιακά τυριά της Ολλανδίας όπως και να προμηθευτείτε τα ξύλινα παπούτσια που αποτελούν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της χώρας. Αναχώρηση για το ωραιότερο ψαροχώρι το Βόλενταμ, όπου φθάνοντας θα έχετε χρόνο ελεύθερο να περπατήσετε και να απολαύσετε ένα από τα ωραιότερα και γραφικότερα παραδοσιακά χωριά της Ολλανδίας. Στον ίδιο χρόνο όσοι το επιθυμούν μπορούν προαιρετικά να επιβιβασθούν σε πλοιάριο για να επισκεφθούν το χωριό των χρωμάτων το Μάρκεν. Για αυτούς που επιθυμούν το μεσημέρι να γευματίσουν τους προτείνουμε να επιλέξουν ένα μενού με ψάρι σε ένα από τα παραδοσιακά εστιατόρια του Βόλενταμ. Μετά το μεσημέρι αναχωρούμε για το μεγάλο Βόρειο Φράγμα. Άφιξη και σύντομη παραμονή για να φωτογραφίσουμε τα ενδιαφέροντα σημεία της περιοχής. Επιστροφή στο Άμστερνταμ αργά το απόγευμα. Φθάνοντας θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για τα καταστήματα της πόλης ενώ όσοι το επιθυμούν θα μεταφερθούν σε ένα από τα φημισμένα εργοστάσια κατεργασίας διαμαντιών της πόλης, για να κάνουν μια πραγματικά συμφέρουσα αγορά. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση για Βρυξέλλες με προορισμό το αεροδρόμιο όπου επιβιβασθούμε σε πτήση με προορισμό την Αθήνα. Τέλος εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ (ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ): 800 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 300 ΕΥΡΩ

 

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

   

    

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βρυξέλλες - Αθήνα, οικονομικής θέσης
 • Ξενοδοχεία 3 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια με ντους
 • 6 πρωινά και 6 δείπνα
 • Μεταφορές περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Φόροι, ασφάλεια
 • Αρχηγός

    

 • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

   

 • Όλοι οι είσοδοι όπου και εάν απαιτούνται, προαιρετικοί ή και μη προαιρετικοί
 • Όλες οι προαιρετικές μετακινήσεις, επισκέψεις, εκδρομές κ.τ.λ.
 • Προσωπικά έξοδα πάσης φύσεως όπως ποτά, αναψυκτικά, τηλέφωνα, minibar κ.λ.π.