ΕΥΡΩΠΗ »ΚΥΠΡΟΣ

5ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΠΡΟ

Τιμή (από):450.00

όλο το χρόνο

 

             5 ΗΜΕΡΕΣ

 

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την όμορφη Κύπρο. Άφιξη στη Λάρνακα και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο στη παραθαλάσσια πόλη της Λεμεσού. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΛΕΜΕΣΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΛΕΜΕΣΟΣ  - ΤΡΟΟΔΟΣ/ΜΟΝΗ ΚΥΚΚΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ

Αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στο όρος Τρόοδος, όπου θα θαυμάσετε τις ομορφιές της φύσης. Θα επισκεφθούμε το ιστορικό μοναστήρι του Κύκκου, το Θρονί της Παναγιάς, όπου βρίσκεται ο τάφος του Μακαρίου και το γραφικό χωριό Πλάτρες. Επιστροφή το απόγευμα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Εκδρομή στη Πάφο όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαίο Κούριο, την Πέτρα του Ρωμιού και τον αρχαιολογικό χώρο της Πάφου με τα περίφημα ψηφιδωτά. Προαιρετικό γεύμα στο λιμανάκι της Πάφου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε νυχτερινό κέντρο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΛΕΜΕΣΟΣ - ΠΑΦΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΛΕΜΕΣΟΣ - ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

Αναχώρηση για το πιο γραφικό χωριό της Κύπρου, τα Λεύκαρα, που βρίσκεται σε υψόμετρο 650 m, με τη μητρόπολη του 17ου αι., και τα καταστήματα με χειροποίητα κεντήματα και ασημικά. Συνεχίζουμε κατά μήκος της πράσινης γραμμής και φθάνουμε στη Δερύνεια, τόπο εκτέλεσης των Ισαάκ και Σολωμού, απ΄ όπου θα δούμε από παρατηρητήριο με κιάλια την κατεχόμενη Αμμόχωστο. Αναχώρηση για τη κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα. Επίσκεψη του Κάστρου και της Μονής. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για Λάρνακα, όπου θα δούμε τη περίφημη Λεωφόρο με τους φοίνικες, το φρούριο (εξωτερικά), το τζαμί και το Ναό του Αγίου Λαζάρου. Συνεχίζουμε για το αεροδρόμιο. Πτήση για Αθήνα. Τέλος εκδρομής.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 100 ΕΥΡΩ

                            ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 450 ΕΥΡΩ

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Holiday Inn σε δίκλινα δωμάτια με ντους
  • Ημιδιατροφή μπουφέ (4 πρωινά, 4 δείπνα)
  • Μεταφορές από και προς τo αεροδρόμιo της Κύπρου
  • Ξεναγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Φόροι αεροδρομίων, Ασφάλεια Επαγγ/τικής Αστ. Ευθύνης, ΦΠΑ
  • Αρχηγός

Δυνατότητα 2ήμερης κρουαζιέρας στη Βηρυτό

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: από 200 ΕΥΡΩ

Αναχώρηση για τη πρωτεύουσα του νησιού, τη Λευκωσία, όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, τα "φυλακισμένα μνήματα", την Αρχιεπισκοπή, το μνημείο πεσόντων και την Πράσινη Γραμμή. Χρόνος ελεύθερος για μια περιήγηση στην ονομαστή "Λαϊκή Γειτονιά". Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.