ΕΥΡΩΠΗ »ΓΑΛΛΙΑ|ΕΥΡΩΠΗ »ΙΤΑΛΙΑ|ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ »ΠΑΡΙΣΙ

12 ΗΜΕΡΕΣ ΓΑΛΛΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ

Τιμή (από):800.00

 

28/06-09/07, 09-21/08

12 ΗΜΕΡΕΣ

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ F/B

Αναχώρηση για Πάτρα και επιβίβαση στο F/B για την Αγκώνα.

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΓΚΩΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ - ΑΟΣΤΑ

Αναχώρηση για την Αόστα με στάση στο Μιλάνο, όπου θα δούμε τη πλατεία Ντουόμο. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΟΣΤΑ - ΛΥΩΝ - ΠΑΡΙΣΙ

Πρωινή αναχώρηση για Λυών, τη δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Γαλλίας. Επίσκεψη του κέντρου της πόλης (πλατεία Μπελκούρ, Μητρόπολη, Δημαρχείο, γέφυρες στους ποταμούς Ροδανό και Σών). Συνεχίζουμε με πιθανή στάση (αν υπάρχει χρόνος) στο Φοντενεμπλώ, όπου βρίσκεται το θερινό ανάκτορο των Λουδοβίκων κτισμένο τον 16ο αι. με τους ωραίους κήπους του μέσα στο ομώνυμο δάσος. Άφιξη στο Παρίσι. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ

Πρωινή περιήγηση της "Πόλης του Φωτός" για να δούμε το σταθμό του Αγ. Λαζάρου, την Όπερα, το καφενείο "Ειρήνη", τη στήλη Βαντόμ, το Δημαρχείο, την Παναγία των Παρισίων, το Πάνθεον, το Καρτιέ Λατέν, τη Σορβόνη, τους κήπους του Λουξεμβούργου, τη γέφυρα του Αλεξάνδρου, το Μικρό και Μεγάλο Παλάτι. Επίσκεψη στο Μουσείο του Λούβρου και στον Πύργο του Άϊφελ. Για αργά το απόγευμα σας προτείνουμε βόλτα στο Σηκουάνα με τα Μπατό Μους και επίσκεψη της Μονμάρτης (Σακρέ Κερ). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ [Βερσαλλίες - Disneyland]

Αναχώρηση για τις Βερσαλλίες, το παλάτι που σημάδεψε τηv εποχή της απολυταρχίας στη Γαλλία. Επίσκεψη στα Ανάκτορα με τους φημισμένους κήπους. Συνεχίζουμε για τον κόσμο του παραμυθιού της Disneyland. Αρχίζοντας από την MAIN STREET, προχωράμε στην FRΟΝΤΙΕRLAND (τρενάκι του BIG THUNDER MOUNTAIN), στην ADVENTURELAND (πειρατές της Καραϊβικής), στο πάρκo της FANTASYLAND (ιπτάμενες βαρκούλες του ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ, στο λαβύρινθo της Aλίκης), στην DΙSCΟVΕRΥLΑND (SPΑCE MOUNTAIN), στο BUFFALO BILL SHOW κλπ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν θέλετε να βγείτε από το πάρκο πρέπει να ζητήσετε να σας σφραγίσουν το χέρι στην έξοδο, έτσι ώστε επιστρέφοντας να σας επιτραπεί η είσοδος. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΙΣΙ - ΟΡΛΕΑΝΗ - ΚΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗΡΑ - ΤΟΥΡ - ΡΕΝΝ

Αναχώρηση για μια ονειρεμένη διαδρομή δίπλα στον ποταμό Λίγηρα. Πρώτος σταθμός μας η Ορλεάνη, όπου θα δούμε τη μητρόπολη και το άγαλμα της Ζαν ντ΄ Άρκ. Αμέσως μετά δίπλα στην όχθη του Λίγηρα παίρνουμε κατεύθυνση για τον επιβλητικό πύργο Σαμπόρ και τον πύργο Μπλουά. Επίσκεψη του Κάστρου Σενονσώ του 16ου αι. Αναχώρηση για Τουρ (στάση) και φθάνουμε μέσω Λε Μαν στη μεσαιωνική πόλη Ρενν. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΝΝ [Εκδρομή στο Σαν Μισέλ και Σαν Μαλώ]

Αναχώρηση για το Σαν Μισέλ, το γρανιτένιο μικρό βουνό μέσα στη θάλασσα, με πλήθος μαγαζάκια και με το άγαλμα του Αγίου Μιχαήλ στη κορυφή της εκκλησίας. Παραμονή και αναχώρηση για Σαν Μαλώ, γραφική παραλιακή μεσαιωνική πόλη, με διατηρημένα τα τείχη της. Επιστροφή στη Ρενν. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΡΕΝΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ - ΠΩ

Αναχώρηση για Πω. Διασχίζοντας τη δυτική Γαλλία θα περάσουμε από πεδιάδες με αμπελώνες και θα φθάσουμε στο Μπορντό, πόλη ονομαστή για τα περίφημα κρασιά της. Στάση και αναχώρηση για Πω. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9η ΗΜΕΡΑ: ΠΩ - ΛΟΥΡΔΗ  - ΤΟΥΛΟΥΖΗ - ΚΑΡΚΑΣΟΝ -ΜΟΝΠΕΛΛΙΕ - ΝΙΜ

Πρωινή αναχώρηση με πρώτη στάση τη Λούρδη για ένα προσκύνημα στη θαυματουργή Παναγία της. Συνεχίζουμε για Τουλούζη (μικρή περιήγηση), Καρκασόν, όπου θα δούμε το περίφημο κάστρο της με τα διπλά τείχη, και μέσω Μονπελιέ φθάνουμε στη Νιμ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

10η ΗΜΕΡΑ: ΝΙΜ - ΜΑΣΣΑΛΙΑ - ΚΑΝΝΕΣ - ΝΙΚΑΙΑ - ΓΕΝΟΒΑ

Στη σημερινή μας διαδρομή θα γνωρίσουμε τα Νότια παράλια της Γαλλίας, την περίφημη Γαλλική Ριβιέρα. Στάση στη Μασσαλία, το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου. Επόμενος σταθμός μας οι Κάννες, η ωραιότερη και αριστοκρατικότερη από τις πόλεις της Κυανής ακτής. Συνεχίζουμε για Νίκαια (στάση) και μέσω Μονακό και Σαν Ρέμο φθάνουμε στη Γένοβα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ: ΓΕΝΟΒΑ - ΑΓΚΩΝΑ

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για το λιμάνι της Αγκώνας. Επιβίβαση στο F/B και αναχώρηση για Πάτρα.

12η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Το απόγευμα αποβιβαζόμαστε στο λιμάνι και μετά από τρεις ώρες φτάνουμε στην Αθήνα. Τέλος εκδρομής.

                            ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 800 ΕΥΡΩ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 250 ΕΥΡΩ

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

  • Τα εισιτήρια των πλοίων Πάτρα-Αγκώνα-Πάτρα σε τετράκλινες καμπίνες (όποιος επιθυμεί δίκλινη καμπίνα θα πρέπει να πληρώσει διαφορά, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν διαθέσιμες)
  • Ξενοδοχεία 3 ή 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια με ντους
  • Πρωινό και δείπνο καθημερινά εκτός του πλοίου
  • Μεταφορές, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με υπερυψωμένο πούλμαν Α/C
  • Φόροι, ασφάλεια Επαγγ/τικής Αστ. Ευθ. Interamerican,ΦΠA
  • Αρχηγός

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: