ΠΡΟΥΣΑ 2/1/2010

FUNTOURS
2251040802
4 ΗΜΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ TA ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ
ΠΡΟΥΣΑ 02/1/10-5/1/10
(ΑΪΒΑΛΙ –ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡ- ΠΡΟΥΣΑ – ΟΛΥΜΠΟΣ- ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΡΤΟ)
1η ΜΕΡΑ: Συγκέντρωση στο χώρο του τελωνείου στις 07:45. Μετά τον έλεγχο διαβατηρίων και αποσκευών επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Αϊβαλί. Μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά φτάνουμε στο Αϊβαλί, όπου και μας παραλαμβάνει ελληνόφωνος ξεναγός και με τουριστικό λεωφορείο ξεκινάμε για την όμορφη ΠΡΟΥΣΑ, μέσω ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡ μ’ ενδιάμεση στάση για φαγητό στο ΟΥΛΟΥ ΣΟΪ (ένα υπερσύγχρονο self service). Έπειτα θα μεταβούμε στο ξενοδοχείο για ν’ αφήσουμε τις αποσκευές μας και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και ψώνια στην πανέμορφη αυτή πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό ξεκινάμε για μια ξενάγηση γνωριμίας στην Προύσα επισκεπτόμενοι τον τάφο του Καραγκιόζη, το Πράσινο Τζαμί και το μαυσωλείο των Σουλτάνων. Τέλος το ΟΥΛΟΥ ΤΖΑΜΙ και την αγορά των μεταξωτών. Ελεύθερος χρόνος στην φθηνή αγορά της Προύσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας, ελεύθερος χρόνος για ψώνια ως τις 12 το μεσημέρι. Μετά μια μοναδική εμπειρία θα είναι η άνοδος με το τελεφερίκ στο όρος ULUDAG (Αρχαίος Όλυμπος) και σε υψόμετρο 2,200 μέτρα. Το όρος ULUDAG είναι γνωστό για τις χιλιάδες απολαύσεις που προσφέρει τόσο για τους δεινούς σκιέρ όσο και για τους απλούς θαυμαστές της φύσης. Φαγητό και βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Δείπνο και διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα επισκεφτούμε μια έκθεση βιοτεχνίας βαμβακερών, για τα οποία φημίζεται η Προύσα και μετά θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Στο Αϊβαλί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην αγορά της πόλης δια τα τελευταία ψώνια και στις 16:45 θα συγκεντρωθούμε στο χώρο του τελωνείου για να επιστρέψουμε στην Μυτιλήνη.
ΤΙΜΗ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ:
• ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 280,00ΕΥΡΩ
• ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 70,00ΕΥΡΩ
• ΠΑΙΔΙΑ 6-12 ΕΤΩΝ 230,00ΕΥΡΩ ΠΑΙΔΙΑ 3- 5 ΕΤΩΝ 180,00ΕΥΡΩ
• ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 2 ΕΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
- Εισιτήρια πλοίου μετ’ επιστροφής ( με τον φόρο Λιμενικού Ταμείου Λέσβου )
- Τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό και δείπνο
- Τις εκδρομές όπως αυτές περιγράφονται στο παραπάνω πρόγραμμα
- Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο
- Ελληνόφωνος ξεναγός - Συνοδός του γραφείου μας
- Ταξιδιωτική ασφάλεια
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 Κάθε είδος ποτά και αναψυκτικά
 Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα