ΠΡΑΓΑ 4/1/2010

 

 FUNTOURS
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 87
2251040802
Θεοφάνεια …Στη Μαγευτική ΠΡΑΓΑ
04.01.2010 – 08.01.2010
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
ΜΕ ΠΤΗΣΗ CHARTER

ΜΟΝΟ 680 EURO

 

 

1η Μέρα 04.01.2010 Μυτιλήνη- Πράγα- Ξενάγηση στην Παλιά Πόλη
Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί με απευθείας ναυλωμένη πτήση τσάρτερ για την πόλη – μουσείο, την Πράγα, πρωτεύουσα της Τσεχίας. Άφιξη και ξεκινάμε το πρόγραμμά μας με την ξενάγηση στο σημαντικότερο αρχιτεκτονικό μνημείο της Ευρώπης, στην Μικρή πόλη ( Μάλα Στράνα) και την Παλιά πόλη ( Στάρε Μέστο ). Θα περπατήσουμε από την γραφική γοτθική Γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής οδού» ως την πλατεία της Παλιάς Πόλης με το Δημαρχείο και το φημισμένο Αστρονομικό Ρολόι. Θα καταλήξουμε μεταξύ άλλων στο «Ομπέσνι Ντουμ» δημιουργία των σημαντικότερων Αρχιτεκτόνων, γλυπτών και ζωγράφων του 19ου αι. Έπειτα μεταφορά & τακτοποίηση στα δωμάτια μας και χρόνος για ξεκούραση. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια ρομαντική κρουαζιέρα στο ποτάμι παίρνοντας
τις καλύτερες αναμνήσεις από την παραμυθένια πόλη της Πράγας. Διανυκτέρευση.
2η Μέρα 05.01.2010 : Πράγα – Ξενάγηση στην Καστρούπολη
Μετά το πρωινό, επίσκεψη στην Καστρούπολη (Hradčany), την Ακρόπολη της Πράγας, που απλώνεται πάνω στο βράχο της Μάλα Στράνα. Μεταξύ άλλων θα δούμε: το μοναστήρι Στραχόβ, το Λορέτο, το γοτθικό καθεδρικό ναό του Αγίου Βίττου, με εντυπωσιακά βιτρώ και το Μαυσωλείο των Βοημών Βασιλέων, το θησαυροφυλάκιο του Στέμματος ,τον δρόμο των Αλχημιστών – το Χρυσό σοκάκι με τα χαρακτηριστικά κτίσματα και τέλος τον πύργο του Ιππότη Ντάλιμπορ, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα της παραμυθένιας αυτής πόλης. Έπειτα αναχώρηση
για το ξενοδοχείο και χρόνος για ξεκούραση και για τη βραδινή διασκέδαση σας προτείνουμε τυπικές Τσέχικες Μπυραρίες με τοπικές σπεσιαλιτέ και μπύρα παραγωγής τους ή στα φημισμένα τζαζ κλαμπ της Πράγας. Διανυκτέρευση.
3η Μέρα 06.01.2010 προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στη Βιέννη
Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο προαιρετική αναχώρηση για την πόλη της Βιέννης Φθάνοντας, θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας ακολουθώντας την Ρίνγκ Στράσε όπου θα δούμε την Όπερα, το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο, τα χειμερινά ανάκτορα Χόφρπουργκ, τον επιβλητικό Ναό του Αγ. Στεφάνου, τα ανάκτορα – μουσείο του Σενμπούρν και το Μπελβεντέρε κ.α Έπειτα χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τις ομορφιές της πόλης της Βιέννης και αργά το απόγευμα επιστροφή στην Πράγα. Διανυκτέρευση.
4η Μέρα 07.01.2010 Πράγα- προαιρετική εκδρομή στη Δρέσδη
Πρωινό στο ξενοδοχείο και προαιρετική μεταφορά στην ιστορικήΠόλη της Δρέσδης
χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έλβα. Μια πόλη η οποία προσφέρει μεγαλόπρεπα κτίρια, μπαρόκ αρχιτεκτονικής, περιποιημένα πάρκα και μεγάλη ποικιλία ιστορικών κτιρίων μερικά από τα οποία είναι το Dresden Zwinger, η εκκλησία Frauenkirche, η όπερα Semper τα οποία και θα δούμε κατά την ξενάγηση μας. Επιστροφή στη Πράγα, Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5η Μέρα 08.01.2010 : Κάρλοβυ Βάρυ – πτήση επιστροφής στη Μυτιλήνη
Πρωινό και σημερινό μας πρόγραμμα η ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ, κτισμένο κατά μήκος του ποταμού Τέμπλα, σ’ένα καταπράσινο γραφικό περιβάλλον που έγινε γνωστό λόγω των ιαματικών πηγών του. Τον 14ο αι. ονομάστηκε «βασιλική πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο , καθιερώθηκε δε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Εδώ έγραψαν ο Γκαίτε και ο Σίλλερ, συνέθεσαν ο Μπετόβεν και ο Μπαχ, έβαλε νέους ορίζοντες ο Μαρξ και ξεκουράστηκε η Μαρία Θηρεσία. Ξενάγηση στο Κάρλοβυ Βάρυ, χρόνος ελεύθερος Αργά το απόγευμα, αναχώρηση για τη Πράγα και για το αεροδρόμιο της και την κατευθείαν πτήση μας για τη Μυτιλήνη.ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΕΑΝ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 14/12 Η ΤΙΜΗ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΚΑΤΑ 60 EURO ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ( Η ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ )

Στο πακέτο περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια Μυτιλήνη– Πράγα – Μυτιλήνη με απευθείας ναυλωμένη πτήση τσάρτερ
• Οι φόροι των αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
• Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο για το ξενοδοχείο σας και αντιστρόφως
• Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4*
• Πρωινό μπουφέ καθημερινά
• Δυο ξεναγήσεις στην πόλη της Πράγας ( παλιά πόλη και Καστρούπολη)
• Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρι με ξενάγηση
• Έλληνας τοπικός ξεναγός
• Aσφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται:
• Φαγητό
• Οι είσοδοι στα μουσεία ή όπου αλλού χρειάζεται
• Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
• Φιλοδωρήματα , ποτά , αχθοφορικά κτλ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Κάθε εγγραφόμενος αυτοδικαίως αποδέχεται το πρόγραμμα και τους παρακάτω όρους εκδρομής: - Η εγγραφή γίνεται με καταβολή μη επιστρέψιμης προκαταβολής 200 ευρώ και η εξόφληση απαραιτήτως θα γίνει το αργότερο 15 ημέρες πριν την αναχώρηση και το οποίο εφόσον δεν τηρηθεί αυτόματα ακυρώνεται η κράτηση.
- Το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε ήθελε προκύψει , με υπαιτιότητα των μεταφορικών μέσων που δεν του ανήκουν ή ότι άλλο δεν αφορά την οργάνωση από το γραφείο και κάθε άλλο συμβάν. Επίσης για τα έξοδα που θα προκύψουν από το συμβάν αυτό, όπως στάσεις, απεργίες, αλλαγή δρομολογίων, καθυστερήσεις λόγω καιρικών συνθηκών κλπ
- Για την εξασφάλιση ξενοδοχείων και άλλων απαραιτήτων υπηρεσιών το γραφείο προπληρώνει σημαντικά ποσά πριν την πραγματοποίηση του ταξιδιού και δεσμεύεται με συγκεκριμένες υποχρεώσεις αποζημίωσης σε περίπτωση μερικής ή ολικής ακύρωσης. Γι’ αυτό είναι με τη σειρά του υποχρεωμένο να παρακρατήσει ολόκληρη την προκαταβολή ή και να ζητήσει συμπληρωματική πληρωμή σε περίπτωση άκαιρης ακύρωσης , η οποία θεωρείται εφόσον γίνει μέσα στις 15 μέρες πριν την αναχώρηση. - Το γραφείο επίσης δεν οφείλεται για απώλεια αποσκευών. - Κάθε επιβάτης δικαιούται για μεταφορά μια χειραποσκευή και μια αποσκευή βάρους 20 κιλών - Παρακαλώ να αναγράφετε στις αποσκευές σας απαραίτητα το όνομα και την διεύθυνση σας -τα τρίκλινα δωμάτια είναι δωμάτια δίκλινα με την προσθήκη μιας έξτρα κλίνης. -όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο και συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου. -Οι φόροι αεροδρομίων και τα τέλη αύξησης καυσίμων μπορεί να αλλάξουν από την αεροπορική εταιρεία ανά πάσα στιγμή και οι αλλαγές αυτές επιβαρύνουν τον επιβάτη.
-Η εταιρεία έχει δικαίωμα αντικατάστασης του ξενοδοχείου με άλλο ή ανώτερης κατηγορίας στην περίπτωση που το τελευταίο κριθεί αναγκαίο και να αλλάξει τη σειρά των εκδρομών για την ομαλότερη λειτουργία του προγράμματος πάντα προς όφελος των ταξιδιωτών


ΠΡΟΣΟΧΗ!
**** ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ(ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ) Η ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.

****Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!

****ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΕΤΩΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ.

****ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ
ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

Ταξίδια ποιότητας σε όλο τον κόσμο με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές και την φιλικότερη αντιμετώπιση.
ΈΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ